Sanoflore Logo

Sanoflore LogoSanoflore is een lijn van actieve cosmetica, die deel uitmaakt van de divisie van het Franse concern L’Oréal. Hij verwierf het in 2006. Het bedrijf produceert biologische producten voor een breed schoonheidssegment en biedt producten om de schoonheid van gezicht en lichaam te behouden.

Betekenis en geschiedenis

Logo Sanoflore

Het merk Sanoflore heeft twee emblemen. De vroege is gemaakt in gouden kleuren en benadrukt het elitarisme van luxe cosmetica. Topical bestaat uit een zachtgroen palet en focust op de natuurlijkheid van de ingrediënten.

Op één logo staat een boom in de letter «O», omringd door twee zinnen: «Certified organic» en «Since 1986». Hieronder staat de naam van het merk en de woorden «Organic Laboratory». Op de tweede is de boom gerangschikt in een dubbele ring, en op een brede streep staat in het Frans «Certifie BIO» en «Depuis 1986». Hieronder ziet u de uitdrukking «Sanoflore Laboratoire BIO». In het ene en het andere bestaat het boomlogo uit vier elementen: drie grote takken die een kroon vormen, en een stam.

Logo lettertype en kleuren

Sanoflore Logo

De inscripties in het embleem zijn in het lettertype Sans Serif — gehakt, schreefloos. De letters zijn meestal kleine letters. Basiskleuren zijn goud, groen en zilver. Het concept van de eerste is cosmetica voor de elite, de tweede is de natuurlijkheid van de componenten.