Contact

1000merken.com is een site met duizenden mogelijkheden die speciaal voor jou zijn gecreëerd door een team van zeven mensen: Sergey, Elena, Vladimir, Alba, Grigory, Oksana, Zakhari. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. En er kunnen heel veel redenen zijn, want onze hulpbron is een echte motor van een opwindende hobby en serieuze onderneming.

Op de site vindt u volledige informatie over de geschiedenis van de logo’s van uw favoriete teams, modehuizen, bekende merken, atleten, muziekgroepen, productlijnen, computerspellen, personages, handelsmerken aller tijden. Om dit te doen, bestudeerden we veel bronnen in verschillende talen, verdiepten we ons in de geschiedenis van de heraldiek, bestudeerden we materialen over de betekenis van emblemen en maakten we kennis met verschillende lettertypen. Over het algemeen hebben we geprobeerd de site niet alleen interessant, maar ook nuttig te maken.

Voor internetgebruikers

Bent u een fervent verzamelaar van thematische symbolen, dan helpen wij u een unieke collectie samen te stellen. Op 1000merken.com vindt u uitgebreide informatie over de meeste merknamen. Hier vindt u grafische logo’s in verschillende formaten, die voor het gemak in een specifieke volgorde zijn gesorteerd. En als er iets ontbreekt of iets erg geïnteresseerd is, neem dan contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk publiceren wat u zoekt.

Voor adverteren

Ons team zal helpen de herkenning uit te breiden en het bereik van potentiële belanghebbenden te vergroten. Om dit te doen, schrijft u ons gewoon en wij zullen uw logo in verschillende formaten op de site plaatsen. Gebruikers zullen je onthouden, ze zullen over je praten, ze zullen naar je reiken.

Bent u ondernemer en heeft u een persoonlijk bedrijf met een uniek logo, dan maken wij het bekend. Neem contact met ons op via een elektronisch formulier en stuur gegevens over uw bedrijf met bedrijfssymbolen en geschiedenis — we zullen ze op het internet publiceren.

We zullen uw merk promoten en populair maken. Stuur hiervoor informatie over uw site, bedrijf, bedrijf of product. We plaatsen het originele logo en schrijven de geschiedenis ervan. Zo vergroot u de stroom van geïnteresseerde partijen.

Contact Formulier

[wpforms id=»4506″ title=»false» description=»false»] Als het formulier om een of andere reden niet beschikbaar is, kunt u ons een e-mail sturen: (a……@gmail.com)