Payot Logo

Payot LogoPayot is een Frans merk dat gespecialiseerd is in natuurlijke cosmetica voor gezichts- en lichaamsverzorging. Hij biedt ook zonbeschermingsproducten aan. Het handelsmerk werd in 1920 opgericht door een emigrant uit Odessa Nadia Peyo, die eerder als arts werkte. Nu is haar logo over de hele wereld bekend omdat de producten overal naartoe worden verzonden.

Betekenis en geschiedenis

Logo Payot

Er zijn twee hoofdversies van het Payot-logo voor verschillende situaties. Maar dit zijn meestal eenvoudige symbolen met een minimum aan detail. De fundamentele nadruk daarin wordt gelegd op de merknaam zelf, om de blijvende genegenheid op te wekken van degenen die de cosmetica van dit merk gebruiken. Erkenning wordt verzekerd door een competente combinatie van twee elementen.

Een van de opties onderscheidt zich door de zwarte kleur en de aanduiding van de locatie van het merk. Op de bovenste regel staat een groot en langwerpig woord «Payot», op de onderste regel — een klein en gecomprimeerd «Paris». Bovendien heeft de letter «A» in de merknaam een ​​interessant kenmerk: de rechter diagonale streep is langer dan normaal en overschrijdt de grenzen van het bord. Het is ook veel breder dan de andere twee. Andere symbolen hebben een soortgelijk contrast: «P» «Y» «T». De tweede versie heeft een ander ontwerp — met de nadruk op de vorm van sommige letters en op het onderstrepingsteken.

Logo lettertype en kleuren

Payot Logo

Voor de inscripties in het embleem is het strakke lettertype Sans Serif gebruikt. Het is gehakt, schreefloos, hoofdletters. Een andere optie is met «P» en «A» schreven. Ze zijn volledig miniatuur en vallen helemaal niet op tegen de algemene achtergrond.