Bad Bunny Logo

Bad Bunny LogoBad Bunny is de artiestennaam voor Benito Antonio Martinez Ocacio, een reggaeton- en trapartiest uit Puerto Rico. De jonge zangeres werd meteen populair na de release van de single «Diles». Hij staat bekend om zijn muzikale stijlen en experimenten, waarvoor hij verschillende hoge prijzen heeft ontvangen, waaronder de Latijns-Amerikaanse Grammy.

Betekenis en geschiedenis

Logo Bad Bunny

De keuze voor een persoonlijk logo voor de rapper was ondubbelzinnig: hij gebruikte een negatief beeld uit jeugdherinneringen. Het is een feit dat Benito Antonio, toen hij nog een kind was en zich misdroeg, gedwongen was konijnenoren te dragen. Dit ontroerende verhaal laat zien hoe belangrijk de kindertijd is voor ieder mens en dat het nodig is om daarin de wortels van alle drijfveren van gedrag te zoeken.

De kunstenaar maakte een ironisch, maar emotioneel helder embleem voor de artiest. Het bestaat uit een afbeelding en woorden in vetgedrukte Againts. Scherpe lijnen zien er verfijnd en modern uit in zwart.

Logo lettertype en kleuren

Bad Bunny Logo

Het logo van Bad Bunny weerspiegelt rechtstreeks het creatieve pseudoniem van de rapzanger. Het toont de kop van een «slecht konijn» met opgeheven lange oren, alsof een bejaagd dier altijd op zijn hoede is en luistert naar elk verdacht geritsel.

Tegelijkertijd is hij echt slecht: je kunt van hem alles verwachten. Dit blijkt uit de boosaardige vernauwde ogen, getekend in de vorm van kruisen, en een grafheuvel in het midden, die de neus vervangt. Deze afbeelding weerspiegelt optimaal het karakter van de rapper, waar hij ongelooflijk trots op is.

Dankzij de hoge populariteit van Bad Bunny en de visuele aantrekkingskracht van het embleem, is er tegenwoordig veel vraag naar. Het bedrijfslogo pronkt op badges, covers, T-shirts, baseballpetten en andere trendy items.