Hushmail Logo

Hushmail Logo

Hushmail is een beveiligde e-mail die is gemaakt in Canada. Het platform werd officieel gelanceerd in 1999. Een kenmerk van de service in vergelijking met concurrenten op de markt is dat alle brieven die door gebruikers binnen het systeem worden verzonden, worden gecodeerd met behulp van moderne protocollen. Hushmail-medewerkers onderzoeken regelmatig mogelijke bedreigingen om ervoor te zorgen dat klanten vertrouwelijke e-mails op de meest veilige manier verzenden. Voor autorisatie in uw persoonlijke account moet u bijvoorbeeld niet alleen een wachtwoord invoeren, maar een «wachtwoordzin». Dat wil zeggen, dit codewoord bestaat uit een hele zin en daarom zal het voor aanvallers veel moeilijker zijn om een ​​account te hacken. Het mailplatform wordt niet alleen actief gebruikt in Canada, maar over de hele wereld.

Betekenis en geschiedenis

Hushmail Logo Geschiedenis

Wat is Hushmail?

Allereerst is dit een kans om je geen zorgen te maken of de brief door derden wordt gelezen. Het gepresenteerde platform garandeert de veiligheid van de klant, wat voor velen de belangrijkste factor is voor het gebruik van de e-mailservice.

Ondanks dat Hushmail al meer dan 20 jaar op de markt is, is het platformlogo sindsdien onveranderd gebleven. Het werd een paar dagen na de officiële lancering van de beveiligde e-mailservice geïntroduceerd.

Het merklogo van Hushmail bestaat uit twee elementen: een verbale naam en een iets naar rechts geplaatst embleem. De naam is voorwaardelijk verdeeld in twee blokken, ondanks het feit dat dit een enkel woord is. Voor het «Hush» -gedeelte werd een klassieke, gedurfde schreefloze tekst gebruikt. Alle symbolen van dit blok zijn gemaakt in donkerblauwe kleur. Op zijn beurt werd het gedeelte «mail» cursief gemaakt in kleine letters. Tegelijkertijd was het gebruikte lettertype identiek aan het eerste deel. De veranderingen hadden ook invloed op de kleur. Hier was een grijze kleur. Sommige varianten van het afgebeelde logo gebruiken ook een kleine horizontale oranje onderstreping, direct onder de naam «Hushmail».

Logo Hushmail

Het beveiligde e-maillogo wordt weergegeven door een zwart sleutelgat in een frame. Het is op zijn beurt gemaakt in de vorm van een oranje ovaal diagonaal gericht op het kasteel.

Over het algemeen is het niet verwonderlijk dat er zo lang geen beslissingen zijn genomen om het logo opnieuw te ontwerpen. Zelfs vandaag blijft het relevant en modern. Het brengt de boodschap duidelijk over aan potentiële Hushmail-klanten, want naast de naam geeft het embleem de veiligheid aan die de meeste mensen associëren met een slot.

Logo lettertype en kleuren

Hushmail Logo

De verbale naam van de dienst «Hushmail» is gemaakt in een klassiek vetgedrukt lettertype, zo dicht mogelijk bij Times New Roman. Als basis werd een interessante beslissing genomen om «Hush» en «mail» te scheiden. Het gaat niet alleen om verschillende kleuren, maar ook om de schrijfstijl.

Het kleurenpalet van het beveiligde e-mailplatform roept direct een gevoel van rust en vertrouwen op bij gebruikers. Alle kleuren, namelijk blauw, grijs, zwart en oranje, stellen potentiële klanten in staat om te navigeren door de boodschap die het Hushmail-management overbrengt. Zo wordt met behulp van het logo de essentie van het functioneren van de dienst, zijn taak in het kader van interactie met gebruikers, duidelijk en beknopt weergegeven.