Unspeakable Logo

Unspeakable Logo

Unspeakable is de bijnaam van de Amerikaanse videoblogger Nathan, die bijzondere video’s maakt en deze presenteert op zijn gelijknamige YouTube-kanaal. Hij heeft een ongebruikelijke stijl van content presenteren: hij haalt grappen uit met vrienden, doet gekke tests, rijdt in gekke auto’s en vermaakt gebruikers gewoon samen met zijn team. Hij heeft ook een winkel waar hij zijn eigen producten verkoopt. Youtuber werd geboren in 1997. Locatie: Houston, Texas

Betekenis en geschiedenis

UnspeakableGaming Logo

Om beroemd te worden, verliet deze man de stad waar hij geboren was niet. Nathan vestigde zich erin en veranderde het in een platform voor de succesvolle groei van zijn populariteit. Wat heeft hij gedaan? Niets bijzonders. Hij werkte gewoon hard aan wat hij leuk vond: Minecraft spelen en zijn indrukken delen met internetgebruikers via het YouTube-netwerk. Trouwens, hij droomde er al sinds zijn kindertijd van om YouTuber te worden, direct nadat hij het onrealistische verlangen om astronaut te worden had opgegeven. Want Unspeakable is een realist, een leuke pragmaticus en een groot zakenman.

De blogger is eigenaar van verschillende kanalen. De allereerste verscheen in 2012 en is volledig gewijd aan Minecraft. Hij lanceerde de tweede in 2016 en werd daarmee de basis. Het publiceert zijn videoblogs. De derde werd in 2017 geopend: deze cyclus is een spel geworden en staat bijna volledig in het teken van Roblox, hoewel er ook andere plots zijn. Een ander kanaal van de jonge blogger verscheen in de herfst van hetzelfde jaar. Hij wordt geassocieerd met een fictieve gebruiker met de bijnaam ASWDFZXCVBHGTYYN die zich gedraagt ​​als een aspirant-ontdekker van de Minecraft-wereld.

Unspeakable Logo

Unspeakable heeft drie andere YouTube-kanalen die tussen 2018-2020 zijn ontstaan. Een daarvan draait om het spel Chasecraft, de tweede is gekoppeld aan de winkel en is gewijd aan de verkoop van goederen via internet, de derde onthult de geheimen achter de schermen en laat zien hoe de verhalen worden gefilmd. Als individueel symbool gebruikt de YouTuber een tekstlogo en een mascottekikker.

Voor zelfexpressie, popularisering en snelle herkenning koos Unspeakable voor het eenvoudigst mogelijke logo. Het bevat niets anders dan een bijnaam gepresenteerd in een casual stijl. De letters zien eruit alsof ze met een kwast zijn geverfd. De streken zijn vegen en brengen de emoties van de auteur over, waardoor het lijkt alsof ze niet op de muur zijn geschreven, maar op de muur zijn geschilderd. Hiervoor werd een hoofdletter gebruikt, egaal, maar abrupt, met op sommige plaatsen dubbele strepen. Bijna alle symbolen zijn nauw met elkaar verbonden, en sommige zelfs gecombineerd. De horizontale lijnen «E» zien er bijvoorbeeld uit als een natuurlijke aanvulling op de aangrenzende «P» en «L».

Bovendien heeft de videoblogger een talisman — een felgroene geometrische kikker. Ze heeft rechthoekige ogen met dezelfde rechthoekige pupillen, een grote trapeziumvormige kop en gewelfde wenkbrauwen. De monding van het zoete water staat wijd open. Er steekt een rode tong uit, alsof de kikker van plan is een ander slachtoffer te vangen en in te slikken. De mascotte is omgeven door een zwarte dikke streep, die is omgeven door een witte lijn die onderaan dient als achtergrond voor de merknaam. Daar staat het pseudoniem van een YouTuber. Het is gemaakt in dezelfde stijl als op het tekstembleem. Tussen hen zit het verschil alleen in het palet, terwijl de rest van de functies volledig behouden blijven.

Logo lettertype en kleuren

Logo Unspeakable

Voor het persoonlijke logo is gekozen voor het originele lettertype van ons eigen ontwerp. De letters zijn gestileerd als een inscriptie op de muur — als graffiti. Ze zijn breed, vegen, half aflopend, schreefloos, met gescheurde uiteinden. Het kleurenschema is helder en uitnodigend. Het bestaat uit giftige tinten groen en rood. Het heeft ook zwart en wit.