WWE herontwerpt NXT-merk

NXT Logo

In een paar woorden, wat de WWE is, in een notendop, het is de grootste worstelpromotie ooit. De American Wrestling Federation, een bedrijf dat worstelevenementen organiseert, werd opgericht in 1963. Worstelen in Amerika is een theater waar atleten optreden. Dit is een bonte kleurrijke show met coole tricks, grabs, jumps en natuurlijk blessures.

NXT Nieuw Logo

Van buitenaf lijkt het voor een toeschouwer misschien dat de jagers overspelen, waardoor buitensporige opwinding rond hun persoon ontstaat. Maar dit is de schoonheid van gevechten — in het begin is het zielig om jezelf te verklaren met luide muziek, naar buiten te gaan en je tegenstander bang te maken en hem dan omver te werpen. Dit is een coole en favoriete show, niet alleen in Amerika, maar ook in Europese landen, waar ze van entertainment en sport houden.

Er gaan de laatste tijd geruchten dat de federatie wil upgraden. Uiteraard wordt het merk NXT eerst hervormd. Wat WWE NXT betreft, het is een televisieprogramma dat wordt uitgezonden in de Verenigde Staten. Er was eerst een realityshow waarin alleen worstelende beginners meededen. Op dit moment wordt deze NXT beschouwd als een oefenterrein, terwijl Raw en SmackDown de grotere merken van de federatie zijn.

Logo NXT

De show zou een aantal regels en het systeem voor het rekruteren van vechters moeten veranderen. Op Twitter onthulde hiphopartiest Wale het nieuwe NXT-logo, waarmee hij de sluier opende en geruchten over een rebranding bevestigde.

Het gloednieuwe logo is het tegenovergestelde van het oude. Felle kleuren, het mengen van regenboogkleuren, spatten van creativiteit. En dit alles in plaats van zwarte en gouden kleuren en, in het algemeen, een bescheiden logo in de tradities van het ontwerp van de vorige eeuw. De zwarte gedurfde contourlijn voegt kracht toe aan het nieuwe ontwerp, waardoor het brutaler en sappiger wordt.

NXT Voor en Na Logo (geschiedenis)

De WWE-president kon niet zwijgen in verband met de gelekte informatie (en er was geen reden om iets te verbergen), dus kondigde hij aan dat de show een tiental nieuwe jagers zou accepteren die hun sterren in de ring zouden verlichten.