Work with soul, work for good — de essentie van het vernieuwde merk Work for Good

Work for Good Logo
De updates van het merk Work for Good demonstreren niet alleen de nieuwe prestaties. Met een nieuw imago en in zijn herziene bedrijfsidentiteit neemt het bedrijf belangrijke stappen om het idee populair te maken dat kleine bedrijven niet alleen anderen effectief kunnen helpen, maar ook de huidige situatie radicaal kunnen veranderen en ten goede kunnen keren. In de kern ziet het merk de mogelijkheid om de verschillende barrières te slechten die in de weg staan ​​van degenen die liefdadigheidssteun willen geven, en onaangeboorde en duurzame inkomsten voor hen openen. Het is voldoende om het moment correct te beheren, zodat het bedrijf waarin de eigenaar gelooft, de moeilijke situatie van anderen radicaal kan veranderen. Met Work for Good wordt een sterke en duurzame brug geslagen tussen de bedrijfsvertegenwoordiger en de liefdadigheidsorganisatie, zodat u gemakkelijk en natuurlijk kunt beginnen met het inzamelen van fondsen voor een doel dat niet alleen van belang is voor degene voor wie de fondsen zal worden verzonden. Om alle kenmerken van dit proces in zijn nieuwe moderne vorm weer te geven, realiseerde het merk zijn idee van een nieuw visueel beeld door Sunhouse uit te nodigen, wiens werk constant gevuld is met positief en aanstekelijk potentieel.

Work for Good Nieuw Logo

De bijgewerkte Work for Good-identiteit heeft met zijn hulp de visuele presentatie van informatie, de demonstratie van de geschiedenis en kenmerken van het merk aanzienlijk vereenvoudigd. Dit verbeterde het effect op de kijker en vereenvoudigde de interactie met hem. Het nieuwe visuele beeld is vriendelijker, warmer en uitnodigender door het gebruik van warme en zachte tinten in het kleurenpalet van het merk, die heldere, hoopvolle kleurcomposities creëren. Alle geïllustreerde materialen kregen niet alleen kleurverzadiging, helderheid en definitie van de grenzen van hun plaatsing. Al het geïllustreerde materiaal is gemaakt met één belangrijk doel: een sfeer van eenheid en welzijn creëren, die kenmerkend is voor deze gemeenschap.

Logo Work for Good
Het gebruik van vet, maar duidelijk in hun uitvoering en grafische grenzen van letters in het tekstmateriaal, gemaakt met behulp van lichtblauwe kleur, zorgde voor het gemak van het lezen in elke versie — zowel in typografische als digitale versies. Tegelijkertijd bood een duidelijke definitie van de plaats van elke letter grote mogelijkheden voor het maken van een tekstembleem, dat zelfs in een klein formaat kan worden gebruikt waar de ruimte overbelast is met verschillende elementen. Het nieuwe logo behoudt de traditionele paperclip, gebogen in de vorm van een hart, maar gemaakt in een felgele kleurtint die het element het nodige accent geeft, het accentueert tegen de achtergrond van blauwe tekst, terwijl het een harmonieuze kleurcompositie vormt van blauw en geel. Het teken maakt het logo niet alleen aantrekkelijk, maar brengt ook symbolisch de belangrijkste essentie van het merk over: werk vanuit het hart met zorg voor anderen.

Work for Good Voor en Na Logo (Geschiedenis)