Vuur zonder rook wordt nog creatiever

CSS (Insurance) Logo
Fire Without Smoke Studio is in 2013 ontworpen en gemaakt om te opereren in de gaming- en entertainmentindustrie. Allereerst deed de studio marketingonderzoek en creatieve ontwikkeling voor computerspellen, en zorgde voor hun promotie en creatieve ondersteuning. Met uitzonderlijk succes begon het merk zich actief te ontwikkelen, wat leidde tot de opening van kantoren in Europa (Londen) en Canada (Montreal), waardoor het merk dichter bij gamefabrikanten en gebruikers op beide continenten kwam. Het merk is actief op het gebied van elektronica en computeractiviteiten en omvat alles van trailers, video’s, animaties en computergraphics, strategie en planning. Het heeft een dringende behoefte om altijd voorop te lopen. Dit was de reden voor de noodzaak van een rebranding, die ervoor zou zorgen dat de visuele weergave van het merk zou voldoen aan de laatste trends op het gebied van het promoten en verbeteren van de efficiëntie van elektronisch zakendoen. Tegelijkertijd zal de nieuwe visualisatie het mogelijk maken om haar applicaties effectief te gebruiken op mobiele apparaten, in sociale netwerken en applicaties.

CSS (Insurance) Voor en Na Logo (geschiedenis) Logo
Het nieuwe bedrijfslogo heeft een unieke identiteit gekregen. Met zijn unieke graphics, heldere en pakkende kleurenpalet, gebaseerd op het creëren van actieve en harde contrasten, heeft het merk absolute herkenning en gemakkelijk onthouden bereikt. Uitgaande van de noodzaak om een ​​volledige overeenkomst te creëren met de sensaties die verschijnen bij het kijken naar hoogwaardige cinematografie, hebben de ontwikkelaars een portfolio gecreëerd dat er volledig mee doordrongen is. De nieuwe huisstijl krijgt vorm tegen de achtergrond van een minimalistische insteek, waarbij het tekstblok is teruggebracht tot een kort maar bondig monogram. De nieuwe benadering van het tentoonstellen van het werk van de studio benadrukte een belangrijk kenmerk van dit werk: het gebruik van creativiteit in alles. De gecreëerde branding was een spectaculaire toevoeging aan de vernieuwde identiteit, een nieuwe website en een reeks unieke merkmaterialen. Dit alles is gericht op de mogelijkheid van een snelle en harmonieuze overdracht van het merk naar zijn nieuwe tijdperk.

Logo CSS (Insurance)
De uitvoering van het lettertype is vooral aantrekkelijk in een monogram. En als de letter W onmiddellijk en zonder moeite wordt bepaald, vereisen F en S speciale zorg en de aanwezigheid van abstract denken. Dikke letters, de afwezigheid van negatieve ruimte creëren een soort esthetisch veld dat de grenzen van de echte waarneming verlegt. Het gebruik van het beeld van een open raam was een bijzondere en belangrijke stap, vooral in de huidige omstandigheden van de pandemie, waarin alle «openheid» een gevoel van gevaar oproept, een belangrijk verschil is geworden dat vandaag voor een speciale aantrekkingskracht heeft gezorgd. De hele compositie kreeg een uitnodigende schoonheid. Een creatieve oplossing was het gebruik van een groot aantal afbeeldingen die zonder herhaling in elk van de niet-hoofdlogo’s worden gebruikt.

CSS (Insurance) Before and After Logo (History)