Valutawissel Zonda heeft een nieuwe look

Zonda Logo

Zonda-gebruikers konden het nieuwe ontwerp echt waarderen door de eerste bewerkingen na de rebranding uit te voeren. De voordelen die werden gecreëerd door de verandering in visuele identiteit, een goed doordacht nieuw kleurenschema, dat de mogelijkheden uitbreidde om elke valuta te identificeren waarmee de beurs transacties uitvoert, werden onmiddellijk opgemerkt. Maar tegelijkertijd verschenen er enkele tekortkomingen. Tegenwoordig maakt het merk deel uit van ‘s werelds grootste digitale valuta-uitwisselingen en biedt het de mogelijkheid om transacties uit te voeren met 50 valuta’s en tokens, inclusief traditionele, aan meer dan een miljoen van zijn gebruikers. Haar anti-witwasbeleid en actieve deelname aan de strijd tegen financieel terrorisme, evenals het gebruik van strikte AML- en KYC-procedures, garanderen de maximale veiligheid van transacties en transacties. Nieuwe visualisatie is een manier om het programma snel aan te passen aan de eisen van de moderne realiteit, om eenvoudige en intuïtieve tools te creëren om maximale visuele informatie te bieden met effectieve beknoptheid.

Zonda Nieuw Logo

De wind in de Andes was de inspiratie die de juiste sfeer zette voor de nieuwe look van het merk. De naam die is ontwikkeld en toegepast is nogal abstract. Maar vreemd genoeg weerspiegelt het volledig de nieuwe geest en algemene veranderingen, en brengt het de energie, het opwaartse momentum en de variabiliteit over die kenmerkend zijn voor financiële winden. De verwijzing naar de «winden van de Andes» is echter niet het doel, maar zorgt alleen voor een gemeenschappelijke eenheid, waarbij een bepaalde toon behouden blijft. Het ontwerp en de constructie van het logo geven geen inzicht in het doel ervan. Tegelijkertijd werden de accentelementen van de nieuwe identiteit gecreëerd in overeenstemming met de nieuwe stijl van groeivormen, die elk hun eigen kleur hebben, wat het mogelijk maakt om deze of gene munt en de huidige evoluties gemakkelijk en visueel te benadrukken. De dynamiek van vormen en kleuren zorgt voor een visuele unificatie, waardoor rijke en levendige systemen ontstaan ​​waarmee verschillende portfolio’s effectief worden gepresenteerd. De iconen zijn erg mooi, maar niet erg informatief, ze geven een externe kijker geen inzicht in hun doel.

Logo Zonda

De ware geest van het bedrijf wordt direct weerspiegeld in de heldere slogan — Handel morgen, vandaag, en nodig ervaren investeerders en beginners uit om vandaag de valuta van de toekomst te verhandelen. De uitvoering van een verbaal teken zorgt ook voor enige zwaarte in de perceptie ervan. De optie van «inkt»-letters die zich ophopen in de hoeken, trekt alle aandacht, waardoor deze elementen dominant zijn over de hele tekst, waardoor de aandacht wordt afgeleid van het hoofdonderwerp. Het gebruik van alleen streng zwart zorgt ook niet voor aantrekkelijkheid, wegduwend van zichzelf en de algehele compositie.

Zonda Voor en Na Logo (Geschiedenis)