University Federal Credit Union werd UFirst Credit Union

UFirst Credit Union Logo
Door haar naam te veranderen, bleef de University Federal Credit Union toegewijd aan haar regels en verplichtingen. Veranderingen zijn een noodzaak geworden in het licht van de dramatische veranderingen in de merkstrategie en de wens om de huidige veranderingen in de strategie weer te geven in lijn met de huidige trends. Het bedrijf werkte al meer dan 65 jaar op het gebied van kredietverlening en besloot een nieuwe, vereenvoudigde naam te creëren — UFirst, die, met een aanzienlijk kleiner aantal woorden en karakters, meer volledige visuele informatie opleverde. De nieuwe naam weerspiegelt volledig de belofte die aan haar klanten is gedaan: mensen centraal stellen, ongeacht de situaties en huidige omstandigheden. De nieuwe visualisatie is een effectieve manier om te laten zien hoe het merk beter en efficiënter wordt, aangezien het merk ernaar streeft het groeiende aantal leden van de Unie beter van dienst te zijn en zijn diensten verder uit te breiden tot buiten de staat Utah.

UFirst Credit Union Nieuw Logo
De update omvat de naam van het bedrijf, het logo, tekens en visualisatie-elementen, website en e-mailadres, kaartontwerp. Dit maakt gebruik van een nieuwe, duidelijkere grafische weergave, lettertype en uitvoering van alle elementen van de visuele compositie. Met rood als de kenmerkende kleur, heeft het merk aanpassingen gedaan aan de helderheid en verzadiging. De nieuwe tint is aantrekkelijker en trekt effectief de aandacht en vult de vrije ruimte van de merknaam. Gemaakt in de vorm van de eerste letter van de merknaam — U, wordt het interne vrije veld gecreëerd in de vorm van een wit cijfer «1», dat de digitale waarde van de essentie van het merk weerspiegelt. De tekst van het eerste woord van het teken — FIRST is gemaakt in hetzelfde kleine lettertype in grijs, wat de vereiste contrasterende achtergrond voor het teken en een extra inscriptie onder het hoofdwoord creëert. Door deze uitvoering werd de visuele overbelasting van het logo weggenomen en werd de nodige aandacht gevestigd op de elementen van de logo-compositie die belangrijk zijn in hun informatieve inhoud.

Logo UFirst Credit Union
Kort en bondig up-to-date gehouden, is de nieuwe visualisatie een spectaculaire weerspiegeling geworden van de veranderingen die hebben plaatsgevonden en veranderingen in de merkstrategie. Nadat het een prioriteit had gemaakt om de wensen en eisen van zijn klanten weer te geven, verlegde het bedrijf zijn visuele accenten. Nu is het belangrijkste element superioriteit en een garantie voor veiligheid geworden. Het teken in de vorm van de letter U heeft een andere interpretatie — een schild, dat de factor van gegarandeerde veiligheid symboliseert, zowel voor de belangen als de financiën van elke klant, en zorgt voor stabiliteit en constante groei, zowel voor het merk zelf als voor elk van zijn klanten.

UFirst Credit Union Voor en Na Logo (geschiedenis)