Tuborg Squash biedt aan om jezelf te evalueren in een nieuw pakket

Tuborg Squash Logo
Tuborg Squash met sinaasappelsmaak is al sinds 1936 bekend bij liefhebbers van deze drank. De verfrissende, onvergelijkbare smaak heeft aan de behoeften en dorst van elke generatie consumenten voldaan. De makers van dit drankje waren in staat om de onvergetelijke sensaties over te brengen die Deense frisdrank, geliefd bij iedereen, opleverde. Maar naast de smaak ging dit drankje jarenlang vergezeld van een aantrekkelijke humoristische advertentie, waardoor het drankje een charmante nationale schat werd. Maar de tijd gaat verder. En zelfs bijzonder succesvolle merken hebben updates en veranderingen nodig die in lijn moeten zijn met moderne trends om te groeien en verder te gaan in hun ontwikkeling. Het is tijd voor Tuborg Squash om zijn fans te plezieren met een vernieuwde huisstijl, om een ​​nieuw jong publiek aan te trekken dat net is begonnen met kennismaken met de smaakkenmerken van het product.

Tuborg Squash Nieuw Logo
Het nieuwe ontwerp is vooral gericht op een jong consumentenpubliek. Maar het was niet zijn taak om bestaande fans van zich te vervreemden, maar om ze steviger te ‘binden’ aan het vernieuwde merk. Een van de belangrijkste doelstellingen van de veranderingen was echter de noodzaak om alle voordelen van de drank visueel weer te geven, met de nadruk op zijn unieke verfrissende, maar niet te frisse sinaasappelsmaak en een echt «Tuborg» -product, dat zich altijd heeft onderscheiden door zijn originaliteit, en nu nog nieuwer en aantrekkelijker. Gezien de grote historische ervaring hebben de merkontwerpers met succes gebruik gemaakt van de tradities die zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld, waaronder een van hen, de regel van twee sinaasappels, zijn rechtmatige plaats heeft ingenomen in visualisatie. De eerste sinaasappel is het label zelf. En de tweede is verborgen in de kroon op het etiket. Zo werd de onuitsprekelijke trots van het merk voor zijn legendarische verleden benadrukt. Maar de belangrijkste verandering was de introductie van «vloeibare» typografie in het ontwerp.

Logo Tuborg Squash
De traditionele elementen van visualisatie hebben veranderingen ondergaan in de moderne interpretatie, waarmee ze succesvol en harmonieus zijn geïntroduceerd in de nieuwe identiteit. Alle elementen uit het verleden werden als basis genomen, die bleven goed werken en werden opnieuw gepresenteerd, maar in herdachte versies. Dit maakte het nieuwe label aantrekkelijker en levensbevestigend. Grafische lijnen hebben speelsheid en vrolijkheid gekregen. Alle rondingen zijn zachter geworden en geven wat zijdezachtheid aan hun hint van bereidheid om in beweging te komen. Bijzonder origineel was de introductie van een vriendelijk lachende brief, verborgen in de algehele graphics van het logo. Al deze details zijn ontworpen om de verbeelding van de kijker te prikkelen, gebruiksgemak te bieden voor visuele verhalen en een iconisch ontwerp te creëren dat er origineel en verfrissend uitziet.

Tuborg Squash Voor en Na Logo (geschiedenis)