Transformatie van het Entergy-merk en de mogelijkheden

Entergy Logo

Meer dan een eeuw geleden, in 1913, kwam de oprichter van Entergy, Harvey Couch, in die tijd terecht in een nieuw soort bedrijf, gebaseerd op het idee om veilige, betrouwbare en betaalbare elektriciteit te creëren voor iedereen. Het werd tegen minimale financiële kosten verkregen uit zaagsel en afval van Foster-bosbouw. Met de nieuwste generatoren omspant Arkansas Power and Light het Midden-Zuiden en opent het alle deuren naar een nieuwe wereld van gemeenschappen en mensen van vandaag. Vandaag de dag werkt dit idee nog steeds en voedt het meer dan 3 miljoen consumenten in Arkansas, Louisiana, Mississippi en Texas. Koolstofarme en koolstofvrije energiebronnen leveren de schoonste en meest duurzame elektriciteit tegen de laagste prijzen, waardoor het vandaag de dag bijzonder relevant is. Het merk streeft continu naar nul uitstoot door continue innovatie, het toevoegen van hernieuwbare energiebronnen en het gebruik van de nieuwste opslagmethoden. Dit jaar brengt het bedrijf belangrijke wijzigingen aan in zijn huisstijl, met een nieuwe visualisatie en logo, gericht op een veelbelovende toekomst.

Entergy Nieuw Logo

De upgrade werd onderdeel van het algemene programma om de bruikbaarheid en de milieuveiligheid van het bedrijf te vergroten. Tegelijkertijd is de nieuwe identiteit een sterk statement geworden van de wens om door middel van innovatie een leidende positie in te nemen. De belangrijkste focus van de visuele veranderingen is het demonstreren van de constructie van een geïntegreerde klantgerichte structuur. De update hielp bij het weerspiegelen van alle stadia van de transformatie van het merk tot een modern en eersteklas hulpprogramma. De nieuwe identiteit is de meest accurate weerspiegeling geworden van alle ambities van het bedrijf als een effectief modern merk. Gezien het feit dat de verandering in uiterlijk 30 jaar niet heeft plaatsgevonden, is dit proces vandaag vooral noodzakelijk geworden om ervoor te zorgen dat de visualisatie volledig in overeenstemming is met moderne trends. De veranderingen worden weerspiegeld in de huisstijl en het kleurenpalet, dat nieuwe felle kleuren weerspiegelt die symbool staan ​​voor nieuw innovatief denken en die een aantrekkelijk decor voor kijkers creëren. Het was de verandering van palet die de belangrijkste weerspiegeling werd van de veranderingen in de richtlijnen, die nu vooral gericht zijn op de zorg voor de cliënt.

Logo Entergy

In een nieuwe interpretatie heeft het merk rijke texturen gekregen die typisch zijn voor de zuidelijke regio van de Perzische Golf, die worden gevormd in eenheid met menselijke warmte, gevuld met eerlijkheid en respect. Zijn visualisatie heeft tot doel voorwaarden te scheppen die iedereen in staat stellen, de wens te tonen om hun voorstellen aan mensen te brengen waar ze zijn, terwijl ze een katalysator worden voor toekomstperspectieven en veranderingen. Een volledige visuele transformatie is ontworpen voor een periode van zes maanden. En het moet alle buitenborden, reclame op transport, torens, overal waar informatie over het bedrijf en zijn aanbiedingen is, dekken.

Entergy Voor en Na Logo (Geschiedenis)