Togg begint met de productie van slimme elektrische voertuigen

Togg Logo

Het Turkse intellectuele eigendom en USE-CASE MOBILITY-merk Togg bereidt zich voor om in 2022 te starten met de productie van een nieuw elektrisch voertuig. Het werd in 2018 opgericht als een joint venture en heeft productiefaciliteiten in Gemlik. Het nieuwe project wordt de eerste SUV van de volgende generatie, het resultaat van de ontwikkelingen van het bedrijf op dit gebied, evenals in het omringende mobiliteitsecosysteem, waar zijn eigen nieuwe technologieën zijn toegepast met de mogelijkheid om aanvullende diensten van een breed scala aan te bieden . Het plan is om 5 geconnecteerde modellen te maken die hetzelfde platform hebben met het bereiken van 1 miljoen elektrische voertuigen tegen 2030.

Togg Nieuw Logo

De nieuwe identiteit was bedoeld om een ​​asociale uitbarsting bij de kijker te veroorzaken, waarmee het nieuwe beleid en de nieuwe strategie van het merk werd aangetoond. De basis van alles waren mensen en hun behoeften, die nu een stimulerend element zijn voor de ontwikkeling en bevordering van innovaties. Het weerspiegelt duidelijk de belangrijkste missie van het bedrijf: het creëren van een uniek product, dat gebaseerd zal zijn op gebruikerservaringen, waardoor de overgang van zowel consumenten als de bijbehorende infrastructuur naar elektriciteitsverbuik wordt versneld. Gezien de richting van de activiteit van het bedrijf — transport en technologie, is de visualisatie een weerspiegeling geworden van beide gebieden.

Logo Togg

Een belangrijk moment was de creatie van een identifier — een symbool dat het belang weergaf van de kruising van twee richtingen — mobiliteit en communicatie, die vooral belangrijk zijn voor gebruikers. Het waren twee convergerende pijlen, als symbool van de eenwording van Oost en West. De open vierhoek en diamantvorm die ze in het midden vormen, is een demonstratie van kracht en elegantie. De schaduw van de zeegolf gekozen als de bedrijfskleur verwijst de kijker naar de wateren die de kusten van het land wassen.

Togg Voor en Na Logo (Geschiedenis)

De geometrische eenvoud van het symbool wordt aangevuld door zijn brede aantrekkingskracht. Op deze manier wordt een effectieve identificatie van een onderneming met een breed scala aan aanbiedingen en diensten gecreëerd. Allereerst is het nieuwe ontwerp volledig in overeenstemming met de perceptie van het merk als innovator in de auto-industrie, waardoor het zich onderscheidt van concurrenten. Een tekstblok in een rond lettertype zorgt voor een voordelig contrast met een hoekig karakter, vult het aan en brengt vriendelijkheid en goodwill in de visualisatiesfeer. Dit wordt vooral vergemakkelijkt door de hoofdletter van de naam, die bijdraagt ​​aan de perceptie ervan als een naam, en niet als een apart element of afgekorte afkorting.