The Circle kondigt meer steun aan voor de meest kwetsbare vrouwen en meisjes

The Circle Logo

Als niet-gouvernementele organisatie levert The Circle grote inspanningen om de zwakke helft van de mensheid te ondersteunen in de strijd tegen geweld. Opgericht door songwriter en performer en filantroop Annie Lenox, in Londen, VK gevestigde organisatie probeert economische kansen uit te breiden. Dit zal het mogelijk maken, door middel van financiering en effectieve steun, niet alleen om de negatieve impact op degenen die het slachtoffer zijn van geweld te verminderen, maar ook om deze te beëindigen door financiële steun te verlenen aan eerstelijnsorganisaties op het laagste niveau, door fondsen naar de meest kwetsbare landen ter wereld te leiden . Het bedrijf stelt een reeks structurele veranderingen op de lange termijn voor die de grondoorzaken van deze genderongelijkheid zullen helpen aanpakken en de strijd voor veiligheid en gelijkheid zullen bevorderen. Een dergelijk voorstel is gebaseerd op historische voorbeelden van hoe de eenwording van vrouwen het mogelijk maakt om hun eisen te realiseren en tot positieve veranderingen te leiden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe merkidentiteit.

The Circle Nieuw Logo

De cirkelvorm, die symbool staat voor de vereniging van vrouwen in de nieuwe identiteit, is het belangrijkste grafische element geworden. Het belicht wereldwijde acties in de kernactiviteiten van het merk. Tegelijkertijd zorgt de figuur in zijn interactie met andere visualisatie-elementen ervoor dat de aandacht wordt getrokken en de benodigde informatie over de prospects en de voortgang ervan wordt doorgegeven. De ontwerpers slaagden erin om het belangrijkste principe weer te geven — de goddelijke vrouwelijkheid in al zijn voorstellingen. Dit is zowel een feministische evolutie van de drie gezichten van de maan als een manier om wereldwijd feminisme te weerspiegelen als de basis van alle aspecten van het merk zelf.

Logo The Circle

Het nieuwe logo bood de voorwaarden voor het benadrukken van de tekstuele naam van het bedrijf dat werd gebruikt om het logo te creëren. Dit zorgde voor een doordachte constructie van de hele compositie, de duidelijkheid van het lezen van woordmerken en lettertypen met een verticale toename van letters wanneer het woord van links naar rechts wordt gelezen. Deze vorm van «megafoon» symboliseert met succes het hoofddoel van het grafische beeld van het woord, als spreekbuis van een nieuwe beeldtaal. Een uitstekende grafische oplossing biedt een visuele perceptie van de tekst bij het bekijken van de letter «C» tot de laatste letter «E», terwijl het effect wordt versterkt met behulp van horizontale lijnen van de laatste letter. De eenvoud en hoogwaardige uitvoering van vetgedrukte en beknopte letters maken de tekst leesbaar en gemakkelijk schaalbaar.

The Circle Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Bijzonder aantrekkelijk is de dynamische uitvoering van het uit de cirkel genomen logo met de verandering van tekens na het tekstblok en de verandering van kleuren in de module. De hele reeks veranderende tekens, gebaseerd op de vorm van een cirkel, bieden visuele diversiteit en signaleren een even grote verscheidenheid aan problemen die het gebruik van verschillende methoden vereisen om op te lossen.