Tata Sky converteren naar Tata Play

Tata Play Logo

Onder de aanbieders van directe satellietuitzendingen speelt het Indiase bedrijf Tata Play, voorheen Tata Sky, een belangrijke rol in het omroepsysteem van India. Opgericht in 2005, biedt het vandaag diensten aan met behulp van MPEG-4 digitale compressietechnologie, waarbij een signaal wordt uitgezonden van twee satellieten — INSAT-4A en GSAT-10. Het merk is een spin-off van Tata Sons en The Walt Disney Company en biedt nu 601 kanalen op SD- en HD-systemen, met een breed scala aan andere actieve diensten, en bedient 22 miljoen abonnees. Het bedrijf is momenteel de grootste aanbieder van DTH-diensten. Het merk breidt zijn mogelijkheden voortdurend uit en biedt klanten nieuwe diensten. Zo werd in 2015 een contract getekend met het Franse Technicolor om te beginnen met de levering van 45K settopboxen aan het land voor hun klanten. In het stadium van constante ontwikkeling van het merk zijn om de huidige veranderingen te weerspiegelen en klanten tijdig meer volledige informatie over hun capaciteiten te bieden. Bovendien werd besloten om het handelsmerk, dat gebruikers al 15 jaar van dienst was, te wijzigen vanwege de fundamentele veranderingen in de structuur van het bedrijf en zijn strategie.

Tata Play Nieuw Logo

Met een visuele revisie is Tata Play een nieuw icoon in India geworden voor 23 miljoen huiseigenaren. Door nieuwe energie en warmte te brengen in de algemene sfeer van de gemeenschap, door nieuw entertainment toe te voegen, maakt het merk het leven van zijn klanten nog beter. Met behulp van moderne technologieën om nieuwe visualisaties te creëren, volgens moderne trends, is het bedrijf het meest geliefde en authentieke merk van het land geworden. Door voorop te lopen bij verandering, bevestigt het zijn wens om altijd de eerste te zijn in alles, zowel bij het toepassen van nieuwe innovaties als bij het bieden van nieuwe kansen, het creëren van geavanceerde voorstellen. De nieuwe identiteit toont niet alleen succes en groeivooruitzichten, maar ook zijn inzet om het vertrouwen op te bouwen dat miljoenen gebruikers in bedrijven uitdrukken.

Logo Tata Play

De nieuwe stijl en strategie van het bedrijf was gebaseerd op het gebruik van een rijk erfgoed dat de volgende generatie gebruikers hielp om te beslissen over de noodzaak om lid te worden van een enkele gemeenschap met het bedrijf. Het merk is erin geslaagd de aandacht te trekken van degenen die tegenwoordig met succes vertrouwd zijn met moderne digitale technologieën, maar die behoefte hebben aan meer spiritueel en cultureel «voedsel». Een nieuwe grandioze visie op verdere vooruitzichten vereiste een naamsverandering naar een naam die deze nauwkeuriger weergeeft en het idee en het doel als geheel verenigt.

Tata Play Voor en Na Logo (Geschiedenis)