Surreal cereal heeft een nieuwe verpakking

Surreal Logo

Het nieuwe Britse merk Surreal 2021 heeft een verpakking gekregen die completer en nauwkeuriger is en belangrijke kenmerken van het product communiceert. Als nieuw merk vlokken hebben ze het hoogste eiwitgehalte zonder suikervulling. Ze zijn volledig gemaakt van glutenvrije plantaardige ingrediënten, waardoor ze een echte veganistische optie zijn. Hun recept is in slechts anderhalf jaar ontwikkeld en geïmplementeerd door Kit Gammel en Jac Chetland, die hielpen bij het maken van producten voor Vita Coco. Het product wordt aangeboden in 4 basissmaken — cacao, kaneel, glazuur en pindakaas. De uitstraling van de verpakking en huisstijl van het merk is ontwikkeld door de professionele studio Onwards uit Londen.

Surreal Nieuw Logo

Door zijn eigen product te creëren, probeerde het merk de smaak van de kindertijd te realiseren die bij iedereen bekend was in het nieuwe recept voor heerlijke granen dat ze ontwikkelden. De taak was volledig opgelost terwijl hun absolute onschadelijkheid voor het lichaam werd gegarandeerd in strikte overeenstemming met de moderne trend. Naast bruikbaarheid en smaak heeft het merk een eigen visuele identiteit gekregen, die volledig aansluit bij de wensen van de moderne generatie, die bijzondere aandacht besteedt aan hun gezondheid, en de kenmerken van digitale technologieën waarmee de nieuwe visualisatie wordt doorgevoerd. De meesten van ons zijn de smaak van onze favoriete pap, die onze moeder ‘s ochtends kookte, nog niet vergeten. Maar Surreal stopte daar niet, maar ging ver vooruit. Op basis van het speelse denken en de presentatie van informatie, wat het beeld bijzonder aantrekkelijk maakt, brengt het merk zijn hoofdidee naar voren: «Never stop playing». Daarom beweert hij dat deze methode de gezondste is en zorgt voor de creatie van een nieuwe speelse wereld.

Logo Surreal

De basis van het beeld wordt gecreëerd door een nijlpaard — een soort symbool van een belangrijk en krachtig hoofdproduct — granen. Door het bedrijf te positioneren als een vormende moderne merkuitdager met een unieke eigen stem, en met alleen revolutionaire benaderingen, benadrukken de oprichters zijn vooruitstrevende benadering van voeding en voedselproductie. Een spectaculaire zet was de creatie van een naam die met zijn woordspeling bijzondere aandacht trekt. Briljant geluid en gemakkelijke leesbaarheid, zoals «vlokken», die schadelijke componenten uit het product met deze naam uitsluiten, dragen bij aan het effect van aantrekkelijkheid. De interessante uitspraak en het gemak van het onthouden van de naam maakt het logo uniek. Verbetert deze effecten en het gebruik van dynamiek — de rotatie van een van de letters. Een stevig en stabiel schreefloos lettertype met een overvloed aan persoonlijkheid, een verwrongen centrale «R» die een perfecte lezing behoudt, dragen allemaal positief bij aan het opbouwen van merksucces. Enig surrealisme van het logo speelt ook in de kaart.