Stel je voor dat je leert — een nieuwe visuele wereld zonder grenzen

Imagine Learning Logo
De nieuwe wereld van kennis en leren gecreëerd door Imagine Learning kent absoluut geen grenzen. Hier heeft elke leraar geweldige kansen en bevoegdheden, is elke student nog meer gepassioneerd en betrokken bij het leerproces, zijn alle gezinnen verenigd in één leergemeenschap. Only Imagine Learning creëert geavanceerde educatieve oplossingen die docenten machtigen en de algehele prestaties van studenten verbeteren. Door zijn volledige productportfolio samen te brengen, is het merk in staat geweest nieuwe te creëren, zijn dienstenaanbod uit te breiden en de mogelijkheid te bieden om creativiteit toe te passen om een ​​effectievere interactie tussen docenten en studenten te creëren. Het gebruik van innovatieve oplossingen maakte het mogelijk om nieuwe informatie effectief in realtime te ontvangen en toe te passen. De rebranding legde de juiste accenten op elk element van de visuele identiteit, zorgde voor de verandering van de naam in een nieuwe, die breder en absoluut nauwkeuriger de essentie weergeeft van de veranderingen die zich in deze fase van merkontwikkeling hebben voorgedaan.

Imagine Learning Nieuw Logo
In navolging van moderne trends — het verlangen naar minimalisme en eenvoud van oplossingen, heeft het merk belangrijke veranderingen aangebracht in zijn eigen visualisatie, die nieuwe kansen bieden voor verdere herstructurering. Door de ervaring van mensen centraal te stellen in hun strategie, heeft het bedrijf prioriteit gegeven aan de noodzaak om de getoonde zorg voor hun docenten en studenten te weerspiegelen. De nieuwe naam bestaat uit twee woorden, waarvan de eerste letters een eenvoudig en gemakkelijk te onthouden teken vormen dat een symbool is geworden van veelbelovende online cursussen. Het eenvoudige grafische ontwerp maakte het gemakkelijk om het bord in zowel typografische als digitale versies te plaatsen.

Logo Imagine Learning
Het bord, gemaakt met twee vetgedrukte en afgeronde letters «i» en «I», zorgde voor zijn aantrekkelijkheid en leesbaarheid in combinatie met verschillende andere elementen, tekens en afbeeldingen in de identiteit. De diepe, verzadigde kleur van de letters, bijna ultramarijn, maakte ze bijzonder opvallend en hielp de aandacht te vestigen in het geval van het gebruik van het logo in een verscheidenheid aan kleuren en tinten. Tegelijkertijd is ultramarijn de kleur van stijl, schoonheid, geluk en bijkomend succes. De symmetrische plaatsing van twee woorden van de naam boven elkaar, met respect voor de boven- en ondergrenzen van het bedrijfssymbool, zorgde voor het gemak van visuele waarneming van het logo, uniforme vulling van de ruimte rechts van het symbool. De titeltekst is gemaakt met een lettertype Lto.Polygon Poligon Regular gemaakt door Letter Omega Typefoundry. Het onderscheidt zich door de afwezigheid van scherpe hoeken, de helderheid van lijnen en de aanwezigheid van optimale vrije ruimte tussen elke letter, waardoor het gemakkelijk is om de tekst te lezen op welke manier dan ook.

Imagine Learning Voor en Na Logo (geschiedenis)