Sook opent een nieuwe wereld van ruimte

Sook Logo

Het belangrijkste doel van de elektronische bron van Sook is om gebruikers gratis fysieke ruimte te bieden voor verschillende doeleinden. Deze ruimte kan door huurders naar eigen goeddunken worden gebruikt, waardoor ze hun eigen ideeën kunnen realiseren met minimaal tijdverlies bij het zoeken naar panden en het verwerken van documenten voor hen in verschillende delen van Londen of Oxford, Liverpool of in Edinburgh, in Gateshead of Cambridge. Het enige dat hiervoor nodig is, is de beschikbaarheid van toegang tot de pagina’s van de bron, een lid van de community waarvan u van tevoren kunt worden. Met de hulp van Sook wordt het gemakkelijk en eenvoudig om je vaardigheden en capaciteiten aan de wereld te demonstreren, onder meer door leden van je gemeenschap te verenigen rond wat ze leuk vinden.

Sook Nieuw Logo

Het merk biedt toegang tot zijn aanbiedingen onder de voorwaarden van de gebruiker. Hier is het mogelijk om een ​​tijdelijke ruimte te kiezen waar u een eenmalig evenement kunt houden, een vergaderruimte uitgerust met de nieuwste technologie. Er wordt alleen gereserveerd voor wat nodig is, voor een bepaalde tijd en voor de gewenste periode. Er hoeft geen erfpacht te worden afgesloten, panden waar een dure afwerking gewenst is. Sook maakt elke stap van dit proces eenvoudig en flexibel met behulp van handige apps zoals Canva. Applicaties breiden de functionaliteit uit, maken het eenvoudig en eenvoudig om het gewenste project te creëren, het benodigde meubelpakket toe te passen, waarvan de kosten zijn inbegrepen in het boekingsbedrag. Tegelijkertijd biedt de service volledige transparantie van de kosten.

Logo Sook

Om de kenmerken en het doel van het merk beter weer te geven, is de visuele identiteit herzien. Het nieuwe logo is een reeks horizontaal gerangschikte vierkanten, die het beeld symbolisch verbindt met een schematische weergave van de inrichting van binnenruimtes. Elke sector is gevuld met een letter van de merknaam, die de algehele samenstelling van het logo vormt. De sectoren zijn even groot, wat de gelijkwaardigheid van elke ruimte aantoont in termen van bruikbaarheid en effectieve gereedheid voor gebruik onmiddellijk na hun keuze door de klant. De zwarte kleur, een bedrijfskleur, benadrukt de randen van de vierkanten en wordt gebruikt om het tekstblok weer te geven.

Sook Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Het logo zelf is eenvoudig en beknopt, waardoor het gemakkelijk te onthouden en gemakkelijk te lezen is in elke combinatie met een verscheidenheid aan illustraties, afbeeldingen in kleur. Omdat het vooral effectief is voor het maken van contrasterende composities, benadrukt kleur elk element van de nieuwe visualisatie gunstig, met de nadruk op het gebruiksgemak van de bron, de afwezigheid van verborgen kosten en extra complexiteit.