Samen met de vernieuwde Mindshare om nieuwe hoogten te veroveren

Mindshare Logo
In 1997 ontstond het wereldwijde medianetwerk Mindshare, het resultaat van een fusie tussen JWT en Ogilvy & Mather. Streven naar de realisatie van zijn belangrijkste missie — effectieve hulp bieden voor de implementatie van ideeën in effectieve zakelijke partnerschappen door middel van een hoog cultuurniveau, origineel denken en verhoogde snelheid bij het implementeren van oplossingen voor problemen die zijn gebaseerd op teamwerk. Tegenwoordig is een merk een samenwerking met een groot aantal partners over de hele wereld. De in Londen gevestigde ontwerpstudio NB werd uitgenodigd om een ​​nieuwe visuele identiteit te creëren en een herontworpen visuele identiteit voor het merk te presenteren.

Mindshare Nieuw Logo
De nieuwe visualisatie was gebaseerd op een belangrijk kenmerk van de activiteit van het merk: het bedienen van het huidige enorme klantenbestand van transnationale bedrijven. De belangrijkste taak van het bedrijf is om effectieve hulp te bieden bij het overbrengen van hun eigen bedrijf naar een nieuwe digitale ruimte. Tegelijkertijd werd gezorgd voor een directe focus op de consument. Om de partnerschapsbenadering die de basis vormt van het merkbeleid ten aanzien van mediadiensten, levendig en aantrekkelijk weer te geven, is een opwindende visualisatie gecreëerd met buitengewone flexibiliteit en dynamiek. Deze benadering maakt het woordmerk visueel actief en biedt volledige onthulling van de merknaam en de letterlijke verspreiding ervan.

Logo Mindshare
Succesvolle samenwerking met enkele van de grootste bedrijven van wereldklasse heeft het vereiste imago van het bedrijf opgeleverd, dat het vertegenwoordigt als een bureau dat alleen geverifieerde gegevens en de prestaties van moderne technologieën gebruikt in zijn werk. De huidige wereldwijde update was een reactie op de voortdurende veranderingen — een verandering in leiderschap, actualisering en uitbreiding van het aanbod van diensten, herziening van de vorm en presentatie van informatie. Dit wordt ondersteund door het bijgewerkte kleurenpalet, waarin de hoofdkleur van het merk paars is — een kleur met een breed scala aan visuele impact. Afhankelijk van de kenmerken van de toepassing, het gebruik van extra tinten, kunt u de vereiste zachtheid of een overweldigend effect creëren, dat, indien goed verdeeld, de nodige sfeer zal vormen voor het presenteren van informatie.

Mindshare Voor en Na Logo (geschiedenis)
De ontwikkeling van het nieuwe logo is uitgevoerd in overeenstemming met de moderne trends. Het gebruikte lettertype is schreefloos, met wat afronding van de elementen en het creëren van comfortabele en aantrekkelijke rondingen. Ze creëren een gedenkwaardige compositie, die zich onderscheidt van de algemene achtergrond van de compositie. In de algemene perceptie heeft het lettertype echter enige onbalans, wat zich uit in de uitvoering van de letters N, HA, die gedempt is op het moment dat het logo wordt geactiveerd. Het resultaat is een dynamische, adaptieve en veerkrachtige digitale identiteit die informatie, onthoudbaarheid en leesbaarheid maximaliseert.