PartnerStack — met een nieuwe visuele identiteit

PartnerStack Logo

Het unieke PartnerStack-platform, uniek in zijn soort, heeft zijn nieuwe identiteit geïntroduceerd. Het kenmerk ervan is het onderhouden van gelieerde ondernemingen, verwijzingen en wederverkopers, wat een permanent inkomen oplevert voor vertegenwoordigers van B2B SaaS. Het platform is ontwikkeld om partnerhulp te bieden aan zowel kopers als verkopers van goederen, diensten, enz. PartnerStack maakt besluitvorming mogelijk door efficiënte en veilige niet-directe verkoop of partnerschappen door distributiekanalen en volumes uit te breiden. Met duizenden geschikte merken in zijn database promoot het bedrijf elk bedrijf en biedt het de mogelijkheid om de meest optimale optie te kiezen.

PartnerStack Nieuw Logo

Door verbinding te maken met het platform, voorziet elke nieuwe klant de meest effectieve partners van de beste en snelste verkooppromotie. Facturering en betalingen in het systeem maken de processen absoluut veilig. Opgericht in 2015 door een creatief team van gelijkgestemde mensen die partnerschappen centraal stellen in het succes van elk bedrijf, werd PartnerStack meteen populair. De groei en ontwikkeling, evenals de verbeteringen die tijdens de hele periode van activiteit werden doorgevoerd, werden de basis voor de vorming van een nieuwe visuele identiteit.

Logo PartnerStack

Een andere kijk op hoe de wereld en haar natuur verandert, met behulp van innovatieve software, vormde de basis van merkvernieuwing. Het proces was gebaseerd op de aanvankelijke wens tot ontwikkeling en de wens om in korte tijd meer te bereiken. Door een andere manier van verkopen in de wereld te hebben ontwikkeld en geïmplementeerd, heeft het bedrijf een revolutionaire bron gecreëerd die alle deelnemers aan de partnermarkt verbaasde met zijn innovatie en perspectief. Dit gaf de ontwikkelaar de mogelijkheid om direct een leider op dit gebied te worden.

PartnerStack Before and After Logo (History)

De visie van ons bedrijf is niet veranderd, daarom lijken de logo’s en identiteit in de kern erg op elkaar, maar de nieuwe visualisatie heeft een meer vlekkeloos en consistent uiterlijk gekregen. De weergave is duidelijker geworden en aangepast aan de moderne demonstratieomstandigheden — typografisch en digitaal. In de grafische vormgeving heeft het merk ervoor gezorgd dat alle communicatieproducten goed op elkaar zijn afgestemd. Tegelijkertijd werden enkele inconsistenties in de processen veroorzaakt door snelle groei in algemene harmonie gebracht met behulp van enkele wijzigingen in de bedrijfskleuren en lettertypen. Dit zorgde voor een iets andere visuele stem en toon in de marketingkanalen. Uiteindelijk werd het beste visuele systeem verkregen met de mogelijkheid van verdere ontwikkeling in de toekomst.