Papa Murphy’s pizzaketen herontwerpt

Papa Murphy's Logo

Eind juni kondigde de succesvol ontwikkelende pizzaketen Papa Murphy’s een rebranding en een radicale verandering in het ontwerp van zijn winkels aan. Dit werd mogelijk gemaakt door de groei van de omzet van het bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van gebak en pizza to go, waar tijdens de pandemie vooral vraag naar bleek te zijn.

Het nieuwe ontwerp van de Kitchen Delite-winkel, gepresenteerd aan bezoekers met een open-to-view kookzone, zal naar verwachting de verkoopefficiëntie aanzienlijk verhogen. Aangenomen wordt dat het vermogen om het hele proces van het maken van een bestelling voor makeline te zien, direct de meest «heerlijke» geuren te ruiken en direct contact te hebben met het team van pizzeria-medewerkers een onuitwisbare indruk op bezoekers zal maken.

 

Papa Murphy's Nieuw LogoTegelijkertijd werd het logo van Papa Murphy voor het eerst in 10 jaar veranderd. In feite kunnen dergelijke dramatische veranderingen de herintroductie van het merk op de markt worden genoemd, wat een volledig nieuwe technologie zal bieden om aan de behoeften van bezoekers te voldoen, de verkoop te verhogen en de winstgroei te stimuleren.

De beslissing over de noodzaak om de winkelketens te rebranden en het ontwerp te veranderen, werd genomen na een diepgaande studie van de kenmerken van dit segment van de verkoopmarkt tijdens de pandemie. Er werd besloten om een ​​ander concept te hanteren voor de realisatie van het eindproduct, waarbij de traditionele werd verlaten op basis van de noodzaak om het restaurant door de klanten zelf te bezoeken, of op de principes van fast-casual en casual stijl.

Logo Papa Murphy's

Na 2019 heeft de verandering van merkeigenaren bijgedragen aan de start van economische groei, wat de randvoorwaarden schiep voor de start van een nieuwe fase in de ontwikkeling van het bedrijf. Het management besloot de aandacht van een ander publiek te trekken door originele veranderingen aan te brengen in het ontwerp, de constructie en vorming van het interieur, de interne structuur van de kamer. De demonstratie van de unieke renovatie werd uitgevoerd naar het voorbeeld van een grote kamer van 1200-1500 vierkante meter. De ontwikkelaars hielden echter rekening met de eigenaardigheden van het Papa Murphy-netwerk en zorgden voor een eenvoudige aanpassing voor vrijstaande pizzeria’s en mobiele modules.

Papa Murphy's Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)

Ondanks de relatief korte tijd die is verstreken sinds de start van het herontwerp en de verandering van merksymbolen, kunnen we gerust stellen dat de pizzeria van Papa Murphy een echt voorbeeld is van een succesverhaal tijdens een pandemie. Het nieuwe ontwerp zorgt inderdaad voor meer online bestellingen, stimuleert verzending door derden en biedt geweldige mogelijkheden voor andere strategieën.