Ontspan comfortabel met het nieuwe merk Vanish

Vanish Logo
Een jong in New York gevestigd bedrijf, opgericht in 2021, dat de naam Vanish aannam, heeft zichzelf tot doel gesteld het gemak en comfort van vakantie te bieden aan inwoners van de stad. Het bedrijf biedt verhuur volledig voorbereid op een lang en comfortabel verblijf in gespecialiseerde bestelwagens. Dit geldt met name voor inwoners van stadsdelen, buitenwijken, waar geen metrostations zijn. Echter, voor degenen die in geschikte delen van New York wonen met vervoersknooppunten, is er een verlangen om met schone lucht het dorp uit te breken en de natuur in te gaan. Zadel in het zadel zonder het vertrouwde stedelijke comfort van Vanish Custom RV’s op te geven.

Vanish Nieuw Logo

 

Maar voor de effectieve promotie van de voorstellen van het bedrijf was een doordachte en creatieve ontwikkeling nodig van een huisstijl die de essentie van de voorstellen absoluut nauwkeurig en volledig weerspiegelt. Bovendien moest het merk overeenkomen met de geest van avontuur en de vorming van de wens om ervoor te zorgen dat je een reis maakt die geen problemen en moeilijkheden zal veroorzaken, maar voor altijd een onvergetelijke vakantie zal worden. De ontwerpontwikkeling werd uitgevoerd door THE COLLECTED WORKS PROJECT, wiens werken zich onderscheiden door creativiteit en onverwachtheid.

Elke stap en elke nieuwe beslissing in het proces van het vormen van een nieuwe identiteit werd getest op hun eigen familieleden en vrienden, wat het mogelijk maakte om een ​​absoluut aantrekkelijke visualiteit te creëren, die de wens zou moeten inspireren om de traditionele manier van besteding van de rest te verlaten. En de volgende keer kunt u optimaal profiteren van het Vanish-aanbod. Voor een betere perceptie, een uniek logo en bord, werden veel illustraties gemaakt, met een grote verscheidenheid aan lettertypen, het breedste kleurengamma, originele interactieve verhalen die de onbeperkte mogelijkheden van dergelijke reizen demonstreerden. U kunt dit evalueren door de website van het bedrijf te bezoeken.

Logo Vanish

Een zeer effectieve combinatie van retro en moderne esthetiek in de reclame voor het nieuwe merk was bedoeld om toekomstige toeristen de essentie over te brengen van het feit dat naar buiten gaan, buiten de grenzen van hun woning gaan, niet alleen prettig, maar ook nuttig is. Het logo zelf is gemaakt met een zachte, gematigde groenblauwe kleur, die tegelijkertijd de natuurlijke natuur, open wateren en blauwe luchten symboliseert. De titeltekst is gemaakt in Antipol Wide-lettertype met monogramafbeeldingen. De letter «a» lijkt op een afbeelding van een kronkelende weg, die de kijker verwijst naar het hoofddoel — reizen met de auto. Een lichte scheeftrekking «V» creëert een visuele verbinding tussen de elementen van de tekst, wat een directe relatie aantoont tussen de verlangens van oorspronkelijke rust en de beschikbare mogelijkheden om ze te realiseren.