Nieuwe PHD Mediavisualisatie creatief van Cosmo Jameson

PHD Media Logo

PHD, een onderdeel van Omnicom Media Group, en als wereldwijd medianetwerk, heeft zijn visuele identiteit vernieuwd en een nieuwe versie aan zijn gebruikers gepresenteerd. Deze veranderingen waren nodig om de nieuwe filosofie van het merk, genaamd Make the Leap, duidelijk weer te geven. De nieuwe identiteit is een oproep geworden aan iedereen die een eigen bedrijf runt of anderen helpt om de kracht van hun verbeeldingskracht te gebruiken om succesvolle groei te stimuleren, ongeacht de richting. Ontwerpstudio Cosmo Jameson hielp het idee van renovatie te realiseren, waarbij moderne prestaties en mogelijkheden van digitale technologieën, dynamiek en geluidseffecten werden toegepast.

PHD Media Nieuw Logo

De belangrijkste taak die aan de artiest werd toegewezen, was om in een laconieke vorm alle creatieve prestaties van het merk over te brengen, waarvan de richting is om de welvaart van zijn klanten te helpen. Visueel bleek het de dualiteit van het thema over te brengen, die samen met Make the Leap zorgde voor de beheersbaarheid van de beeldtaal in alle richtingen van de gecreëerde identiteit. Met behulp van nieuwe technologieën werden de belangrijkste merkafbeeldingen duidelijk gedefinieerd en werden dynamische clips gemaakt. Maar deze momenten worden vooral duidelijk gedefinieerd in de grafische prestaties van het merk zelf, gespeeld als een ambigram. De grafische weergave van de tekst maakte het mogelijk om die reserve van kinetische energie uit te drukken, die inherent is aan de essentie van het merk. Symmetrische uitvoering en visuele interpretatie in dynamiek weerspiegelen de dubbele betekenis van het logo. In een statische voorstelling laat hij iedereen voelen dat hij elk moment in beweging kan komen.

Logo PHD Media

Door middel van moderne visualisatie werden de kernwaarden van PHD overgebracht — creativiteit, moed, openheid, het verlangen naar nauwe samenwerking en zelfs de nieuwsgierigheid en nieuwsgierigheid van het merk. Dit alles komt zowel terug in de gebruikte beelden als in de dynamische begeleidende videoclip. Visuele horizontale sprongen, die de overgang van de ene staat naar de andere demonstreren, verpersoonlijken de dualiteit van de wereld waarin PHD bestaat, die voortdurend moet worden heroverwogen. Dit is een van de manieren om de ware waarden van het merk niet alleen te realiseren, maar ook te laten voelen.

PHD Media Voor en Na Logo (geschiedenis)

Moderne technologieën hebben gezorgd voor sensuele dynamiek, bewegingen, een weerspiegeling van hoe het bedrijf op dit moment handelt. Daarmee is de nieuwe identiteit een echt en effectief symbool geworden van de bedrijfsethos. De rebranding demonstreerde en bevestigde alle kenmerken van het bedrijf, zijn dynamiek en flexibiliteit, het vermogen om een ​​grote sprong voorwaarts te maken om een ​​nieuwe wereld te openen.