Nieuwe digitale oplossingen van het bijgewerkte Perch-platform

Perch Logo

De ontwikkeling van de Perch-service, voorheen MortGauge, was gebaseerd op het creëren van comfort en gemak voor Canadezen die hypotheken willen afsluiten. Haar taak omvatte het ondersteunen en minimaliseren van de voorwaarden voor het verkrijgen van dergelijke leningen, en zorgen voor de keuze van de meest effectieve beslissingen over transacties in de vastgoedmarkt op basis van het gebruik van analytische gegevens en hun verwerking. Het ontwikkelteam kon het gewenste effect bereiken dankzij een productieve symbiose van uitgebreide ervaring op het gebied van de vastgoedmarkt en het professionele gebruik van geavanceerde technologieën. Makelaardij, acceptatie, financiële operaties, strategische marketing, het gebruik van digitale media, de nieuwste software, ontdekkingen op het gebied van data science en audit werden de basis waarop de creatie van een nieuw platform werd gevormd. Het weerspiegelen van al deze functies en het voortdurend aanvullen met een innovatieve aanpak was de belangrijkste reden voor de hernoeming van het merk, waardoor het mogelijk werd om de essentie en de nieuwe strategie van het platform nauwkeuriger weer te geven.

Perch Nieuw Logo

Het merk kreeg een naam die direct communiceert over het aanbieden van een zoekservice en hulp bij het verwerven van een nieuwe ideale woning. Dit idee is de basis voor de constructie van het gehele logo, dat bestaat uit een locatieaanduiding in de vorm van een origineel gestileerd silhouet van een vogel. Zo’n voorstelling is niet gevuld met informatie, maar heeft een krachtige aantrekkingskracht, zorgt voor merkherkenning en memorabiliteit, intrigerend met zijn buitengewone graphics. Het pictogram zelf is een goede weerspiegeling van het begrip van wat een persoon bedoelt in de diepe zin van de zin — «zit op je zitstok», terwijl het tegelijkertijd een bekende markering op de kaarten is. Dit kleine pictogram weerspiegelt met succes al deze verbindingen.

Logo Perch

Het verbale deel van het logo is gemaakt met een schreefloos lettertype. De aandacht wordt getrokken door de aangebrachte inktvallen, waarvan de duidelijke en precieze uitvoering de aandacht trekt. Wellicht schept dit enige belemmering voor de visuele waarneming van de gehele compositie als geheel. Maar het zijn deze vallen die ‘werken’ als ankers voor de blik. Veelzijdigheid wordt ook verzekerd door de duidelijk uitgevoerde visualisatie van alle applicaties, die is gemaakt in een enkele, verenigende stijl.

Perch Voor en Na Logo (Geschiedenis)

De basis van het corporate kleurenpalet is donkergroen, wat de kinderlijke spontaniteit en speelsheid van het bord wat verzacht. Het voegt volwassenheid en ernst toe aan de sfeer van de visualisatie. Over het algemeen vormt een dergelijke combinatie van elementen en kleuren, de voortdurende evolutie van de naam en het logo zelf, gebruikers een gevoel van vertrouwen in het merk, de legitimiteit van zijn acties, waardoor er absoluut vertrouwen in wordt gegeven.