Nieuw logo voor Circus Social, dat zijn naam verandert in Radarr

Radarr Logo

De enige tijd geleden aangekondigde kardinale rebranding van het relatief jonge maar veelbelovende bedrijf Circus Social is doorgevoerd. De naamsverandering naar Radarr was een gefundeerde beslissing die rijp was voor de lancering van een nieuw SaaS-platform, waarvan het kantoor in Singapore is gevestigd. Naar verluidt werd het dankzij de introductie van dit platform mogelijk om AI toe te passen, intelligente analyses uit te voeren en de nieuwste algoritmen te gebruiken voor prognoses, die resultaten opleveren op basis van de studie van taalkundige gegevens die zijn verkregen van sociale netwerken. Posts, berichten, chats, cryptocurrencies, games, etc. stelt u in staat om de meest nauwkeurige voorspellingen te maken over mogelijke vooruitzichten voor een bepaald type bedrijf — stabilisatie, ontwikkeling of dreigende ineenstorting.

Radarr Nieuw Logo

De nieuwe naam, Radarr, past het beste bij de veranderingen die hebben plaatsgevonden en de kansen die zich aandienen, die zich kenmerkt als een effectief systeem om de benodigde doelinformatie op de juiste gebieden te vinden en hoogwaardige monitoring op de Web, waarmee u alle benodigde gegevens kunt verkrijgen voor nauwkeurige analyse van situaties en gegevensprognoses.

Logo Radarr

Het logo is ontworpen in een eenvoudige stijl — witte kleine letters op een diepzwarte achtergrond. Maar om zo’n traditioneel en contrastrijk ontwerp enigszins te doorbreken, om de aandacht op de afbeelding te vestigen, is de laatste letter gemaakt in een rasterovergang van lichtgroen naar donkerblauw. Boven het bovenste element bevinden zich verschillende halve bogen, die in omvang toenemen, waarmee het gebruikelijk is om symbolisch radiogolven weer te geven, straling afkomstig van radars. Het kleurontwerp van deze elementen is identiek aan de vulling van de laatste letter van de tekst.

Circus Social and Radarr Voor en Na Logo (geschiedenis)

Het nieuwe ontwerp combineert niet alleen de essentie en mogelijkheden van de dienst, met behulp van tekstuele informatie en visuele methoden. Het gebruik van wit geeft de wens van de dienst aan om de veiligheid en vooruitzichten voor de ontwikkeling van elk bedrijf te garanderen dankzij de verstrekte prognoses. Zwart staat niet alleen symbool voor de verplichte aanwezigheid van probleemsituaties, die met behulp van deze site vermeden kunnen worden. Deze kleur geeft een gevoel van gewicht en diepte, inspireert het verplichte respect dat Radarr probeert te bewijzen met zijn bruikbaarheid en effectiviteit.