Mendocino Farms heeft zijn look vernieuwd

Mendocino Farms Logo
Een familiebedrijf, Mendocino Farms opende voor het eerst haar deuren voor de eerste bezoekers in 2005 met de missie om iedereen veel meer te bieden dan alleen eten. Broodjes, salades, snacks — alles wat het merk biedt, onderscheidt zich door creativiteit, verfijning en onovertroffen smaak. Allemaal staan ​​ze klaar om elke fijnproever mee te nemen op een echt culinair avontuur, dat enkel gepaard gaat met verse producten en een onverschrokken combinatie van onverwachte smaakoplossingen. Gemaakt door het merk Een nieuwe gastvrije plek voor vriendelijke ontmoetingen geeft altijd een gevoel van geluk, dat direct verband houdt met orde. Het is de belangrijkste geworden voor iedereen die klaar is om naar Eat Happy te komen, wat voor velen een waar feest voor maag en ziel is geworden. Door de jaren heen heeft het merk niet alleen haar assortiment uitgebreid, maar ook nieuwe ideeën geïmplementeerd zowel op culinair gebied als bij het organiseren van evenementen, vrolijke en sfeervolle bijeenkomsten. De veranderingen die hebben plaatsgevonden en de veranderingen die zijn veroorzaakt door moderne omstandigheden, maakten het ook noodzakelijk om interne veranderingen door te voeren. De strategie, stijl, identiteit vroegen speciale aandacht om ervoor te zorgen dat ze volledig aansluiten bij de veranderingen die hebben plaatsgevonden.

Mendocino Farms Nieuw Logo
En je was de eerste die het logo en de merknaam aanraakte, die beknopt en eenvoudiger werden in hun uitvoering. Om het beeld van het hoofd van de koe te behouden als een symbool van de natuurlijkheid van alle producten die door het merk worden gebruikt bij de voorbereiding, zijn er enkele wijzigingen aangebracht in het visuele ontwerp. Nu is de kop vereenvoudigd tot zijn gestileerde afbeelding, waardoor de belasting van het logo met geïllustreerde elementen is verminderd. Door de hoofdkleur van het merk te behouden — delicaat lichtblauw, bijna hemelsblauw voor de uitvoering van het symbool, heeft het merk ook vastgehouden aan zijn lange geschiedenis. Gekenmerkt door de afwezigheid van onzuiverheden, bijna hemelse zuiverheid, symboliseert deze kleur zowel de zuiverheid van de producten als het brede aanbod en heerlijke receptoplossingen.

Logo Mendocino Farms
Het lettertype Yorkten Slab Normal Medium wordt gebruikt voor het hoofdtekstblok en onderscheidt zich door zijn scherpe maar zachte afbeeldingen, waardoor het op elk formaat leesbaar is. Door de middernachtgrijze kleur die voor de uitvoering is gebruikt, steekt het af tegen de achtergrond van de lichte kleur van het merkembleem en vestigt het de aandacht op de gehele grafische compositie.

Mendocino Farms Voor en Na Logo (Geschiedenis)