Marines Logo

  Marines Logo

  Marines is de afgekorte naam van de militaire organisatie USMC (United States Marine Corps) of beter gezegd United States Marines. Het maakt deel uit van de structuur van de Amerikaanse strijdkrachten en is een van de acht militaire eenheden. Daarnaast verenigt de dienst lucht-, artillerie-, antitankstrijdkrachten, infanterie en speciale troepen, waarmee het nauw samenwerkt tijdens gecombineerde wapen-, landings- en verkenningsoperaties. Sinds 1834 is het Korps Mariniers, samen met zijn zuster United States Navy, ondergeschikt aan de V.S. Afdeling van de Marine. Het eerste jaar van oprichting van deze militaire organisatie als Continental Marines is 1775, in de vorm van het huidige militaire formaat – 1798.

  Betekenis en geschiedenis

  Marines Logo Geschiedenis

  Wat is mariniers?

  De volledige naam is United States Marine Corps. Het is een van de divisies van het Amerikaanse leger en wordt sinds de oprichting in 1775 beschouwd als de oudste verdedigingsstructuur van het land. Verwijst naar elitetroepen.

  De geschiedenis van de mariniers begon toen twee bataljons continentale mariniers werden gecombineerd om zowel op het land als op het water te vechten. Deze gebeurtenis vond plaats in Philadelphia in november 1775. Vervolgens nam dit korps herhaaldelijk de leidende rol op zich bij grootschalige operaties in de omstandigheden van gemengde oorlogen, wanneer een offensief van eiland tot eiland nodig was.

  Dat wil zeggen, aanvankelijk werd het korps gevormd als infanteriebrigade op marineschepen en was het verantwoordelijk voor de veiligheid van de bemanning en het schip. Hij voerde defensieve en offensieve operaties uit, beschermde de officieren tegen muiterijen, waarvoor de hutten van zijn leden zich eerder tussen de officieren en de rest van het team bevonden.

  De veiligheidsmissie is nog steeds dominant, daarom zijn vertegenwoordigers van deze dienst betrokken bij de bescherming van objecten en personen van staatsbelang. De rol van de mariniers van de Verenigde Staten is hier echter niet toe beperkt en is nu aanzienlijk uitgebreid. Een nauwe relatie met andere militaire structuren kan worden waargenomen in zijn symboliek: het geeft nauwkeurig de functie weer die eraan is toegewezen.

  1775 – heden

  United States Marine Corps Logo 1775-vandaag

  Het gemeenschappelijke symbool van het Amerikaanse Ministerie van Marine is de klassieke rondel: een cirkel met een voorgevormd middengedeelte en een brede zijlijn. In het midden is er een wereldbol, een anker, een Amerikaanse zeearend met gespreide vleugels en een lint in zijn snavel, waar “Semper Fidelis” staat. Ze zijn geplaatst tegen een rode achtergrond, omringd door een dunne witte lijn gevolgd door een blauwe streep. Er staan ​​nog twee inscripties op, geplaatst in een boog: bovenaan – “Department of the Navy”, onderaan – “United States Marine Corps”. Rechts en links worden frases gescheiden door miniatuurdriehoekjes. Langs de rand loopt een gedraaid geel touw – een touw dat meestal wordt gebruikt bij de marine.

  2003 – heden

  United States Marine Corps Logo 2003-vandaag

  De moderne versie van het embleem bestaat uit drie hoofdelementen, die worden afgekort als EGA (Eagle, Globe en Anchor). De wereldbol is bekleed met horizontale witte strepen – ze zijn onderbroken om de continenten van Amerika aan te geven. Achter de wereldbol is een enorm anker verstrengeld met een touw. Boven hen is een adelaar met gespreide vleugels en een naar links gedraaide kop. In zijn snavel houdt hij een fladderend lint vast. Onder het icoon in twee regels staan ​​de inscripties “Marines” (grote schreefletter) en “The Few. The Proud. ”, De geest van militaire dienst overbrengen.

  Logo lettertype en kleuren

  Marines Logo

  De adelaar, globe en anker die in het logo worden gebruikt, hebben een diepe betekenis. Ze zijn symbolisch en weerspiegelen een enkel concept. De vogel presenteert een allegorie voor het behoren tot de Verenigde Staten en benadrukt dat de organisatie haar thuisland dient. The Globe toont strategische belangen – het beschermen van heel Amerika. Het anker communiceert met de V.S. Marine.

  Logo Marines

  Alleen het Trade Gothic Bold Condensed lettertype wordt aanbevolen voor het logo, een verscheidenheid aan Times New Roman schreven en Indispose. Het officiële palet is ook strikt gereguleerd: diepblauw # 000066, rood # CC0000, zilver # 999999, goud # CC9900 zijn toegestaan ​​in de logo’s. Als het niet mogelijk is om de kleurenversie duidelijk af te drukken, wordt zwart-wit gebruikt. Geel kan ook worden gebruikt.