Mahindra & Mahindra hebben een nieuw logo geïntroduceerd

Mahindra & Mahindra Logo

Bij het ontwerp van elk merk of product is de belangrijkste parameter het vermogen om het visuele beeld te begrijpen. Bestaande vragen «wat?», «Hoe?», «Waar tonen?» zijn soms een struikelblok voor de leidende leiders in de cultuur van design en identiteit.

Mahindra & Mahindra Nieuw Logo

Mahindra & Mahindra hebben onlangs de wereld kennis laten maken met een nieuw visueel identiteitssymbool voor SUV’s. Het belangrijkste concept van creativiteit is de toekomst die wordt weerspiegeld in SUV’s. Chief Executive Veejay Nakra benadrukte de noodzaak om dit bedrijf binnen het conglomeraat te isoleren, met de nadruk op zijn bijzonderheid — vooruitkijken.

De transformatie was een succes, zou je kunnen zeggen. Ondanks het feit dat veel soorten bedrijven met betrekking tot machines al lang grafische geometrie gebruiken, associatieve series met wind, pijlen, cirkels-wielen, is er nog steeds plaats voor experimenten op basis van de traditionele benadering van ontwerpen.

Logo Mahindra & Mahindra

Het is terecht opgemerkt dat de traditie van identiteit, die 75 jaar geleden begon, vandaag de dag voortduurt in het opvolgingssymbool. Re-engineering, actualisering van technische middelen, nieuwe horizonten voor creativiteit hebben het mogelijk gemaakt om de SUV als product naar een nieuw niveau te tillen. Dankzij een grondige analyse van de activiteiten van het bedrijf, de herziening van waarden en de bedrijfscultuur, werd het credo van de nieuwe richting duidelijk: de SUV als de waarheid, echt, oprecht.

In 2022 is het de bedoeling om bijna anderhalfduizend verkooppunten en diensten van het bedrijf te dekken. Het merk bloeit als een roos in 823 steden, wat spreekt van grootschalige promotie en marktovername.

Mahindra & Mahindra Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Trouwens, de Road Ahead-graphic zal nog steeds worden gebruikt voor bedrijfsvoertuigen en landbouwmachines.

Het nieuwe logo maakt gebruik van een driedimensionale afbeelding. Het combineert met de boodschap van Mahindra Group Rise, en de visuele «X» in het midden van het logo zegt: «Explore the Impossible.» Je kunt de vleugels zien, en de das, en de vlinderdas, en het elegante futurisme van de M-W-transformatoren.

Hoe het ook zij, symmetrie en verfijning winnen bijna altijd in het ontwerp van deze industrie, daarom zullen de metaalachtige glans en scherpte van de vormen van het nieuwe logo levendig het idee van een «echte SUV» voor kenners van hoge -klasse auto’s.