Luke — de pratende e-makelaar heeft een visuele identiteit

Luke Logo

In de context van COVID-19 blijft de mensheid zoeken naar manieren om het gebruikelijke comfortabele bestaan ​​te kunnen herstellen. Ook in onroerend goed, waar de oprichters van RealFriend onlangs kunstmatige intelligentie lanceerden in New York Hadar Landau en Omri Klinger om vastgoedzoekers te verbinden met hun droomhuis. Een chatbot genaamd Luke voert een onafhankelijke zoekopdracht uit naar een object volgens de gespecificeerde parameters tussen een groot aantal aanbiedingen, en geeft elke maand gedetailleerde lijsten aan duizenden gebruikers. De service is gratis tijdens de eerste implementatieperiode. Een van de voordelen van het gebruik van een bot is dat deze niet hoeft te rusten en het gemak om altijd de benodigde informatie bij de hand te hebben. Het filtert snel en efficiënt valse of niet-conforme informatie uit, waardoor gebruikers tijd en geld besparen.

Luke Nieuw Logo

Tijdens het gebruik heeft het platform enkele aanpassingen ondergaan en zijn mogelijkheden verder uitgebreid. Dit vereiste de sloop van veranderingen in de visuele identiteit. De strategie is herzien, ondersteund door een nieuwe visuele identiteit die het vertrouwen en de ervaring van de meest vooruitstrevende en geavanceerde digitale vastgoedassistent van New York weerspiegelt. Het hele systeem was gebouwd rond een plattegrondschets die gedurfde typografie kon combineren met de mechanica van de chat zelf. Een effectieve combinatie van traditionele innovaties en de kracht van een kunstmatige intelligentie-chatbot, die met succes werd belichaamd in een vriendelijke en toegankelijke personage-avatar genaamd Luke, zorgde niet alleen voor de aantrekkelijkheid van de service, maar ook voor het gemak om ermee te werken.

Logo Luke

Het nieuwe logo maakte gebruik van een serif-lettertype, dat een hoge definitie en kwaliteit kreeg, waardoor het leesbaar is op elk formaat, zowel in klassieke typografie als op moderne digitale media. De letter «k», evenals de toegepaste GT Alpina- en Object Sans-lettertypen, zorgden ervoor dat het tekstgedeelte van het logo opviel bij de uitvoering ervan. Het aantrekkelijke effect werd versterkt door een mooi ritme te creëren tussen klinkers en hoge medeklinkers. De sfeer die door het logo wordt gecreëerd, creëert een gevoel van aanwezigheid van het bedrijf, de mogelijkheid om het grenzeloos vertrouwen te geven.

Luke Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Het vernieuwde karakter is ook minder hipster en aantrekkelijker. De tekening zelf biedt volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Een prachtige selectie van tinten die verschillen in helderheid en kleurverzadiging, geplaatst door de ruimte, van de avatar tot de mockups, vergroten alleen het effect van de aantrekkelijkheid en memorabiliteit van het merk. Dit maakt het platform tot een high-end gebruikerstool.