Ludia, een ontwikkelaar van mobiele videogames, heeft zijn merk bijgewerkt

Ludia Logo
Computertechnologieën zijn al lang fundamenteel geworden op alle gebieden van het menselijk leven. Dit geldt met name voor de entertainment- en game-industrie, die tegenwoordig een van de meest populaire is. Dit legt bepaalde verplichtingen op aan de vertegenwoordigers van deze sfeer, die voortdurend een stap voor moeten zijn. Het is tijd om aandacht te besteden aan onze eigen identiteit en het Canadese gamingmerk — Ludia, een leider op dit gebied. De wens van het bedrijf om voor iedereen deel uit te maken van het leven, om de onuitblusbare vlam van de verbeelding te kunnen ontsteken, om een ​​positieve impact te hebben op het dagelijks leven — dit zijn de belangrijkste taken die het bedrijf zichzelf stelt, wordt weerspiegeld in zijn nieuwe identiteit. Door een kwalitatief hoogstaand portfolio te creëren op basis van games van toonaangevende merken, zorgt het bedrijf niet alleen voor een effectieve promotie, maar vormt het ook een eigen naam. Het merk, eigendom van Jam City, is door Apple erkend als de beste van Montreal’s Top Employers 2021. Het nieuwe ontwerp van de studio is ontwikkeld door het toonaangevende ontwerpbedrijf LG2 (Montréal, Québec), dat een frisse blik wierp op de geschiedenis van het merk en zijn bijdrage aan de ontwikkeling van moderne videogames.

Ludia Nieuw Logo
Beginnend met de vorming van een nieuwe strategie gericht op het creëren van een diepe cohesie tussen management en medewerkers, paste de studio de verworvenheden van moderne technologieën toe. De identiteit is assertiever geworden, met een meer zelfverzekerde, levendige en gedurfde visuele reflectie die het nieuwe gezicht is geworden van moderne mobiele games, waardoor gebruikers zelfs in de niet zo verre toekomst kunnen kijken. De afwezigheid van clichés bij de vorming van een reeks elementen van de nieuwe visualisatie, de diepte en beknoptheid ervan hielpen bij het creëren van een unieke en aantrekkelijke presentatie van het merk, waarvan het hoofdlogo de vorm van de smartphone was. Het kleurenpalet is zo gekozen dat het effect van de gloed van de monitor van de gadget wordt gecreëerd. Het gebruik van het tegenlichteffect maakte het mogelijk om een ​​visuele simulatie van het spel tussen licht en schaduw te creëren, wat de nieuwe identiteit bijzonder aantrekkelijk en gedenkwaardig maakte.

Logo Ludia
De nadruk wordt gelegd met een gedurfd schreefloos lettertype, dat vertrouwen en een zekere gelijkmoedigheid uitstraalt. Eenvoudige typografie en een gedurfd gebruik van een vrij groot logo onderscheiden zich van digitale posters die zwevende pictogramtechnologie gebruiken. Hun gebruik als animatie van verschillende eigenschappen zorgt voor een nogal «cool» effect dat een positief effect heeft op het vergroten van de aantrekkelijkheid. En dit alles werkt positief in combinatie met de zwarte kleur van het tekstlogo.

Ludia Voor en Na Logo (Geschiedenis)