Learfield — vernieuwd merk en nieuwe kansen

Learfield Logo

Learfield IMG College ¬ een van ‘s werelds meest bekende verenigingen van intercollegiale studentensporten in atletiek heeft een volledige rebranding aangekondigd ¬ — beginnend bij de symboliek en eindigend met de naam. De beslissing werd genomen in verband met de dringende noodzaak om de eisen van de moderniteit en veranderingen te volgen, niet alleen op het gebied van technologie, maar ook in het menselijk denken en de perceptie van de wereld.

Learfield Nieuw Logo

Het proces van het ontwikkelen van een nieuw imago bestond uit het bestuderen van de meningen van verschillende groepen — partners en klanten, fans en medewerkers. De verkregen gegevens werden verwerkt door specialisten van verschillende profielen — marketeers, branding- en reclamespecialisten, ontwerpers en zelfs psychologen. Als gevolg hiervan kon ‘s werelds meest bekende organisatie voor de bescherming en naleving van multimediarechten, op het gebied van de nieuwste technologieën en informatie, licenties met betrekking tot verschillende gebieden van studentensport, haar imago effectief moderniseren met behulp van haar innovatieve erfgoed.

Logo Learfield

Na de naam te hebben ingekort — nu wordt de associatie gewoon Learfield, door de visuele belasting in het laconiek ontworpen logo te minimaliseren, konden de ontwikkelaars de nodige accenten leggen op de belangrijkste punten. Dit maakte het mogelijk om de presentatie van informatie over uw product aan potentiële klanten, toekomstige partners, sportverenigingen in hun werkgebied te vereenvoudigen, om het zo handig mogelijk te maken voor gebruik in de wereld van digitale technologieën.

Het nieuwe bedrijfslogo is een zwarte rechthoek met «LEARFIELD» in witte letters in het midden met de afbeelding van de merkbadge — de gestileerde «No. 1» in een wit vierkant. Dit bord toont de eenheid van alle leden van de gemeenschap bij het behalen van gemeenschappelijk succes, waarbij hun partners en klanten op de eerste plaats komen. Het concurrentievermogen van Learfield wordt gedreven door innovatie en innovatie op een groot aantal gebieden — uitgeverijen; audio en digitale informatie, evenals sociale netwerken; bij de distributie van tickets; analytische gegevensverwerking; het uitvoeren van expertbeoordelingen; branding; ontwikkeling van sponsoring en zaken; met behulp van technologische systemen.

Learfield Oud en Nieuw Logo (geschiedenis)

Als hoofdsponsor van de gerenommeerde Learfield Directors Club sinds 2008 biedt de vereniging effectieve ondersteuning aan sportafdelingen, die verder zal worden versterkt door de voortdurende rebranding van het bedrijf.