«Jogger» Dacia heeft de sluier van geheimhouding geopend

Jogger Logo

Het gerenommeerde Roemeense automerk Dacia heeft onlangs een nieuw automodel geïntroduceerd. Door een merk te registreren en een logo te presenteren, is het bedrijf een stap dichter bij autoliefhebbers en kenners van kwaliteitsvolle gezinsreizen gekomen.

De nieuwe auto is een 7-zits familie Jogger, een waardige vervanger voor de Lodgy minivan. Op de komende autoshow in München zal het model publiekelijk debuteren.

Tot nu toe is het ontwerp van de auto zelf niet onthuld, maar er wordt verwacht dat hij tegelijkertijd iets krachtigs en lichts zal zien. In juni 2021 heeft het merk Dacia veranderingen ondergaan en een update gekregen. Daarom wordt de release van een nieuwe auto een uitstekende voortzetting van een nieuwe fase in de ontwikkeling van het bedrijf.

Jogger Nieuw Logo

Marketeers beweren dat Jogger een tastbare lichtheid is, een uitzendsignaal om van elke minuut van het leven te genieten. Dynamiek, positieve vibraties, gevoel voor avontuur en ontspanning worden in een nieuw beeld gebracht. Om een ​​»wauw»-effect te creëren en de positie van de auto te versterken, heeft de naam het achtervoegsel «-er», dat mannelijkheid, kracht, uithoudingsvermogen, betrouwbaarheid weerspiegelt en herinnert aan Duster, een andere auto die een iconische SUV is geworden. Wanneer de Jogger beschikbaar komt voor klanten, wordt hij het favoriete voertuig van grote gezinnen voor wandel- en buitenactiviteiten.

Het merk brengt het idee van samenhang, familietijd in een comfortabele omgeving, vrijheid en creativiteit over.

Logo Jogger

Wat betreft het logo van de nieuwe auto, het is een typelogo dat er glad, netjes en zelfverzekerd uitziet. Als ik het zo mag zeggen, zelfs sportief en gedurfd. Brede letters, die zowel scherp als afgerond zijn, creëren een harmonieus geheel met elkaar. De beleving van het logo is niet overbelast, een hele mooie homogene rij letters.

Het blijft om het automodel zelf te zien om het blazende grafische en auto-ontwerp te waarderen.