Integriteit in de rebranding van Holistic London

Holistic London Logo

Het onafhankelijke merk Holistic London is een gezelliger lifestylebedrijf met aromatische woonproducten. Het merk is in 2019 ontstaan ​​dankzij het koppel Jules en Adrian. Het duo creëert heerlijke huisgeuren die de ruimte vullen met aangename tonen van sandelhout, kokosnoot, citrus of jasmijn.

De eerste productlijn — geurkaarsen — verscheen in 2019. Ze bestonden uit 100% natuurlijke ingrediënten. Nu is het merk uitgebreid en biedt het niet alleen kaarsen, maar ook huissprays, aroma’s voor badprocedures, ochtend- en avondrituelen, verschillende mengsels en badzout, diffusers voor kamers. Zo bevat de badzoutset 84 mineralen en oliën, die bijdragen aan een diepe ontspanning en ontgifting van de klant die moe is na een dag hard werken.

Holistic London Nieuw Logo

De belangrijkste ideeën waarmee het merk is gevuld, zijn: transformatie van de denkstijl van kenners van comfort, netheid en milieuvriendelijkheid, mentaal en somatisch welzijn van mensen die rust nodig hebben en een warme sfeer thuis creëren. Het is niet alleen een bedrijf dat een reeks gearomatiseerde thuisproducten maakt waarvan kan worden gezegd dat ze in een hoek zijn gezet en vergeten. Dit merk zorgt ervoor dat in elke hoek van het huis van de consument er een herinnering is dat het huis zijn fort is, zijn betrouwbare bescherming en een geboorteplaats waar hij kan voelen wie hij is. Holistic London is gemaakt om mensen mee te nemen naar de wereld van aangename dromen, vreugdevol ontwaken, heldere momenten, goede ontmoetingen in comfortabele omstandigheden. Het creëren van een sfeer en het transformeren van een eenvoudige kamer in een microkosmos is wat de makers van delicate geuren willen bereiken.

Logo Holistic London

De kaarsen zijn handgemaakt met ingrediënten zoals sojawas en hoogwaardige oliën, waardoor ze ook betaalbaar zijn voor veganisten. Er zijn geen dieren betrokken bij het testen van producten, dus het idee van het onschadelijk testen van materialen wordt ook uitgezonden. En alle verpakkingsmaterialen zijn biologisch afbreekbaar of recyclebaar.

We kunnen zeggen dat het merk de personificatie is van het idee van aromatherapie, dat menselijkheid, integriteit in de studie van persoonlijkheid, transparantie en positiviteit draagt.

De rebranding was nodig omdat de makers de lat hoger wilden leggen en het merk vanuit een andere hoek wilden presenteren — om meer luxe en creativiteit toe te voegen.

Holistic London Voor en Na Logo (geschiedenis)

Voorheen bestond het logo uit een geometrische pentahedron, gemaakt in zwart, met een omlijnde omtrek. En het lettertype is geselecteerd met schreef, geen hoofdletter. Boven «I» was de kostbare vijfvlakkige cirkel als symbool van kostbaarheid en volledigheid.

Nu hebben ze een interessante vorm van de hoofdletter H gemaakt, binnenin hebben ze een zwarte stip in de opening geplaatst. Het is een symbool van mysterie, geheim en iets betoverends, hypnotiserends. Onderaan wordt de volledige naam van het bedrijf aangegeven in een gewoon plat lettertype.

Absoluut, dit nieuwe logo trekt de kijker veel meer aan. Omdat iedereen de afbeelding H anders ziet — een edelsteen, een plek met een centrale cirkel, een kaars, pijlen. Het lijkt meer op een ongedefinieerde abstractie van een letter, zonder specifieke symbolen.

Maar deze goedgekozen rebrandingstijl past perfect bij de filosofie van het merk en weerspiegelt mysterie, luxe, privilege en integriteit.