INSP-netwerk introduceerde een nieuwe identiteit

INSP Logo
Een van de leiders op het gebied van entertainmentprogramma’s, het algemene netwerk INSP, dat enorm populair is onder westerse entertainmentprogramma’s, heeft zijn nieuwe identiteit gepresenteerd. De noodzaak om de huidige veranderingen weer te geven en de evolutie van het merk nauwkeuriger en aantrekkelijker weer te geven, is een van de redenen geworden voor de verandering in visuele identiteit. Het vernieuwingsprogramma dat enkele maanden geleden werd gelanceerd, is ten einde. Het merk heeft zijn nieuwe look, logo en digitale visuals aan het grote publiek onthuld, waarmee de laatste grote rebranding is voltooid. Veranderingen hebben lang op zich laten wachten, aangezien het merk 11 jaar geleden de laatste aanpassingen naar zijn eigen imago heeft doorgevoerd. Onlangs is er een aanzienlijke stijging van de beoordelingen van het bedrijf, een toename van de vraag naar zijn aanbod — fascinerende en unieke westerse inhoud.

INSP Nieuw Logo
In navolging van de vereisten van de valse trend, kreeg het nieuwe logo, dat minder overbelast was, beknoptheid en beknoptheid in zijn eigen informatie-inhoud. Het bood de mogelijkheid om in één oogopslag alle belangrijke veranderingen en kenmerken van het bijgewerkte merk waar te nemen en te realiseren, dat met gedurfd en kalm vertrouwen werd gepresenteerd. Vooral effectief in deze richting was het gebruik van een icoon met een kort maar ruim motto — «Dit is INSP». Een belangrijk onderdeel van het logo is een cowboyhoed geworden, een belangrijk en gerespecteerd icoon van de Amerikaanse cultuur door alle Amerikanen. Ze was en blijft het belangrijkste symbool zowel in het verleden als in het heden. De beslissing om dit symbool te gebruiken als het belangrijkste teken van de visuele identiteit, maakte het mogelijk om een ​​echte Amerikaanse geest in de sfeer van het logo te introduceren, omdat het de cowboyhoed is die echte Amerikanen verpersoonlijkt — mensen met een groot hart en vaak een kwetsbare ziel, die meestal verborgen is onder geveinsde grofheid, die de hele dag hard heeft gewerkt, en uiteindelijk wil hij een welverdiende rust krijgen. Dit alles wordt met succes weerspiegeld met behulp van een verweerde, verweerde cowboyhoed. De plaatsing, met enige durf en branie, die typerend waren voor echte helden — cowboys uit de tijd van de vestiging van het land, communiceert de eenheid van alle leden en gebruikers van het netwerk en eist dat er rekening wordt gehouden met deze gemeenschap. Tegelijkertijd is het een symbool van trots op het eindproduct zelf, dat via zo’n bericht wordt overgebracht.

Logo INSP
De tekst van het logo is in een groter en gedurfder lettertype gemaakt, wat zorgt voor de algehele eenheid van de compositie en een directe link geeft naar de volledigheid en kracht van de weerspiegeling van het gecreëerde netwerk. De letters zijn gemaakt in wit met een textuur die kenmerkend is voor het houtmateriaal waaruit de paardenhokken zijn gemaakt. Het bovenste deel van de eerste drie letters herhaalt de ronding van het onderste deel van de hoed, waardoor een visuele harmonie van de hele compositie ontstaat. Hierdoor is het logo een weerspiegeling geworden van de ware geest van het Wilde Westen, dat de basis vormt voor het bouwen van de gehele INSP-visualisatie.

INSP Voor en Na Logo (geschiedenis)