Imby Pet Food — de nieuwe identiteit van het beste voedsel voor huisdieren

Imby Pet Food Logo
Onze kleinere vrienden reageren met plezier en dankbaarheid op degenen die voor hen zorgen en genegenheid schenken. En het hoeft niet beperkt te blijven tot huisdieren. Ook Imby Pet Food, een fabrikant van natuurlijke voeding, toont haar liefde en zorg in de praktijk. Het aanbod van het merk is gebaseerd op innovatieve technologie die overgaat van traditioneel vlees naar alternatieven met een lage CO2-uitstoot. Omdat het een noviteit is, hebben deze producten nog niet de juiste erkenning en distributie gekregen, wat een speciale benadering van hun promotie vereist. De gecreëerde visualisatie was meer gericht op het jonge consumentenpubliek, dat tegenwoordig het meest geïnformeerd en betrokken is bij alle innovatieve oplossingen. De visuele presentatie van het merk is zo uitgevoerd dat naarmate de bekendheid toeneemt, het merk groeit en veranderingen eenvoudig en eenvoudig kunnen worden doorgevoerd.

Imby Pet Food Nieuw Logo
Een persoon toont zijn houding ten opzichte van de planeet in de eerste plaats door zijn houding ten opzichte van zijn jongere vrienden, door de manier waarop hij voor hen zorgt en hen voedt. Het merk stelt niet alleen voor om vee uit het dieet te weren, maar ook om de enorme methaanemissies van de consumptie van vleesproducten te verminderen. Een grote verscheidenheid aan gepresenteerde geurrecepten op basis van insecten en planten geeft elk huisdier de nodige energieboost, houdt het gezond en beschermt het lichaam tegen schadelijke effecten en allergische reacties. Elk huisdier, dat van een onovertroffen smaak heeft genoten, zal veel plezier beleven en zal altijd vrolijk en speels zijn, wat wordt gesymboliseerd door een gestileerd beeld van de snuit van een goed gevoede vriend. Animatieverwerking van het logo verandert een glimlach gemakkelijk in een nogal kwispelende hondenstaart, wat een voortzetting is van de letter «y» van het tekstgedeelte van het logo.

Logo Imby Pet Food
Het eenvoudige, heldere en gemakkelijk aanpasbare Good Boy Sans-lettertype dat in het titeltekstblok wordt gebruikt, is in kleine letters. Het onderscheidt zich door de afwezigheid van schreven en scherpe hoeken. De naam zelf krijgt een vrolijk karakter, dat wordt versterkt door pluizige elementen aan het einde van de letter «y» en de vervanging van de punt boven de «i». Typografie en visuals spelen een grote rol bij het vormgeven van de gewenste visuele impact. Het geeft het logo een onovertroffen charme, zorgt voor een duidelijke vormoverdracht en de gewenste beleving. Dit drukt effectief de sterke persoonlijkheid van het merk uit, waardoor het gemakkelijk te onthouden en te lezen is, zowel in typografische als digitale versies.Door de merknaam te benadrukken, gaf het bedrijf het belang van haar missie aan. Vereenvoudigde verpakking creëert het effect van puurheid en oprechtheid, en een helder kleurenpalet stelt u in staat om producten te scheiden op basis van hun samenstelling — rood met recepten van insecten, groen — plantaardig.