Het merk Insurely is visueel geüpdatet

Insurely Logo

Insurely Insurance Company werd in 2018 opgericht om een ​​nieuwe win-win-verzekeringsoptie te creëren. Het merk zag het als zijn hoofdtaak om een ​​platform te creëren dat zich in openheid en duidelijkheid zou onderscheiden van soortgelijke diensten. Het resultaat was een echte doorbraak voor zowel de eigenaar als de aanbieder. De ontwikkeling van het platform hield rekening met de wensen van gebruikers en werd voortdurend aangevuld met nieuwe producten, met behulp waarvan een win-win-optie werd gevormd, gebaseerd op de uitgebreide praktijkervaring van vergelijkbare structuren op het gebied van open data verzekeringen. Door de Insurely-aanbieding te accepteren, krijgt elke gebruiker onschatbare ervaring in het gebruik van dergelijke middelen, waarbij hij alle nuances van verzekeringen begrijpt, waardoor hij in de toekomst de juiste en beste keuze kan maken. Dit alles werd in overweging genomen en als basis genomen voor de vorming van een aantrekkelijke en informatieve visuele identiteit van het merk.

Insurely Nieuw Logo

Nadat het bedrijf zich tot doel had gesteld om in korte tijd toonaangevend te worden op het gebied van open verzekeren, besteedde het bedrijf bijzondere aandacht aan de eigen visualisatie. Door zijn strategie te baseren op transparantie en openheid, met behulp van digitale technologie, heeft het merk zijn eigen ontwerpsysteem, een unieke visuele stem en een goed doordachte berichtenhiërarchie gecreëerd. De visualisatie is gemaakt rekening houdend met alle contactpunten, voor elk van hen, om de effectiviteit van de interactie tussen de «gastheer» en de «gast» te garanderen. Er werd een driedimensionale wereld gecreëerd, gebaseerd op abstracte gegevens, een origineel open lettertype van ons eigen ontwerp en geometrische vormen gebouwd op numerieke indicatoren. Deze elementen zorgden voor de verbinding van de dienst met open data, met behoud van de beoogde dynamische speelsheid en aantrekkelijkheid. Deze achtergrond is een effectieve compensatie geworden voor de ernst en saaiheid van de andere categorieën.

Logo Insurely

Het doel van de nieuwe identiteit was niet om een ​​visuele representatie van het merk te creëren, die geen directe verbinding zou aantrekken met de richting van het merk, maar de ‘coolheid’ van zijn eigen prestaties. Het originele lettertype, dat geen eigen classificatie heeft, is gemaakt met semi-platte tekens, met gedeeltelijke schreven. Zijn letters «r» en «y» trekken aan met hun uniciteit en het effect van evenwicht gecreëerd door hun wederzijdse vreemdheid. De letter «s» springt meteen in het oog door zijn zwaarte, vanwege de complexiteit van de bovenbocht. De letters op elkaar gestapeld, de gedraaide «I» lijken op reageerbuizen die zijn voorbereid op een centrifuge, die geen semantische verbinding hebben met het merk zelf. Aangevuld met zo’n «chemisch-farmacologische» esthetiek van actieve 3D-graphics, waardoor een sfeer van laboratoriumonderzoek ontstaat. Verbeter dit gevoel en de omringende bizarre vormen.

Insurely Voor en Na Logo (Geschiedenis)