Heritage of Pride — een toekomst zonder discriminatie

NYC Pride Logo

Heritage of Pride associeert zichzelf en haar activiteiten met de strijd tegen discriminatie van mensen met verschillende oriëntaties. De spirituele focus komt voort uit de Stonewell Riots van 1969, een reeks spontane demonstraties van homo’s tegen de politie. Heritage of Pride, opgericht in 1984 als een vrijwilligersorganisatie, ziet haar missie in het creëren van een toekomst zonder discriminatie. Haar moderne werk is gebouwd op basis van alle fouten uit het verleden die de ongeorganiseerde beweging heeft gemaakt. Alle evenementen op het NYC Pride-rooster zijn zorgvuldig en professioneel geproduceerd door het merk om de diverse LGBTQIA+ Pride-gemeenschap te inspireren, op te voeden, te vieren en te vieren. Met behulp van een nieuwe identiteit kon de organisatie de betekenis van de organisatie niet alleen in de stad, maar over de hele wereld duidelijk weergeven.

NYC Pride Nieuw Logo

Er werd een nieuwe positionering gecreëerd, die de basis werd van visualisatie als een zinvolle weerspiegeling van doelen en ervaringen. Het resultaat is een krachtige weerspiegeling van de wens om elk individu en lid van de gemeenschap te inspireren en in staat te stellen om trots hun liefde te dragen door hun eigen waarheid te leven. Tegelijkertijd spreekt de visualisatie over de wortels van de beweging, de kracht van protest en jaarlijkse viering, afgesloten in eenheid en bescherming.

Logo NYC Pride

Het belangrijkste visuele symbool van het merk is een teken geworden dat is gemaakt met inachtneming van culturele en spirituele kenmerken — een vlag waarvan het beeld duidelijk de geschiedenis van de beweging in een moderne stijl weerspiegelt. De Pride-vlag is een universeel symbool van de gemeenschap, haar veiligheid en geallieerde stichtingen. Dit element — de centrale figuur van de hele identiteit, brengt zeer nauwkeurig de geest en effectieve activiteit van de organisatie over. Het embleem heeft een inscriptie in de vorm van de afkorting NYC, uitgevoerd als een versiering met een adaptief kleurverloop. Dit kleurenschema bereikt de nodige visuele flexibiliteit, eenvoud en aantrekkingskracht van verhalen vertellen en inclusiviteit, wat zo belangrijk is voor het gemak van het verdelen van de gemeenschap in zijn verschillende subgroepen.

NYC Pride Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Het betekenisvolle symbool wordt effectief ondersteund door de goed gekozen Monotype Knockout en Gotham fonts van Hoefler & Co., waarvan het gebruik een eerbetoon is aan de geboorteplaats. Hun visualisatie weerspiegelt de eclectische typografie van de 19e eeuw, die veel werd gebruikt op affiches uit die tijd. Met hun hulp creëert het merk met succes een vriendelijke sfeer en openheid, een weerspiegeling van een moderne kijk op de stijl van inscripties die alleen in New York te vinden is. De kwintessens van deze beelden, elementaire vormen, zijn de meest accurate uitdrukking geworden van het brede scala aan stemmen dat plaatsvindt in de nieuwe identiteit.