Heerlijk product van Last Crumb in originele verpakking

Last Crumb Logo

In 2021 begon het bedrijf Last Crumb met de productie van zijn unieke koekjes, een kenmerk hiervan is werken met consumenten zonder tussenpersonen. Het productiehoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in Los Angeles, CA. Om de aandacht op zijn producten te vestigen, gebruikt het merk een originele technologie voor de verkoop van producten, namelijk een wekelijkse aanzienlijke prijsverlaging voor bepaalde soorten producten. Gedetailleerde informatie over deze promoties wordt alleen door abonnees ontvangen via het mailingsysteem.
De hele visualisatie van het merk was gebaseerd op zijn rebelse geest en weerspiegelt het idee van onverzettelijkheid met het gewone in alle aspecten van het leven. Tegelijkertijd bewijst het product dat het tegelijkertijd mogelijk is om te genieten van een onovertroffen lekker en onbeschrijfelijk mooi koekje, dat een statussymbool is, een demonstratie van luxe die erkenning behoeft, op het niveau van fijne wijnen of modieuze luxe goederen. Dit was de belangrijkste focus van de visualisatie, die hoogwaardige interactiepunten creëerde in elke fase van de reis van de gebruiker — van fotografie tot verpakking. Deze kenmerken komen terug op het gebied van messaging, en op elk drukwerk, in de inhoud zelf, in de gehele visuele identiteit.

Last Crumb Nieuw Logo

Bij het bouwen van visualisaties vertrouwden ontwerpers op het concept van luxe, moed, rebellie en modern minimalisme. Het originele koekjessymbool is ontworpen als een sleutelelement, met ogen in de vorm van XX. Deze kruisvormige elementen zijn een soort handelsmerk geworden, geplaatst op verschillende visuele elementen en identiteitsbeelden.

De typografie van het merk valt ook op door zijn originaliteit, met grillige details zoals uitlopende schreef C en S, en een in het oog springend ontwerp van R. Door contrasterende schreefloze lettertypen te mixen, creëert het merk een trendy sfeer door verschillende meeslepende combinaties.

Logo Last Crumb

Het rode koekjespictogram draagt ​​bij aan de aantrekkingskracht en ondersteunt de rebelse richting van het merk. De verpakking die voor elk koekje wordt gebruikt, speelt ook een speciale rol. Matte zakjes met merknaam en serienummer zien er aantrekkelijk en opvallend uit. Ze hebben ook een zegel op de achterkant, waar tekstinformatie over elk bestand wordt geplaatst, een QR-code om lid te worden van de mailinglijst. Het kleurenschema gebruikt wit voor typografie en een rijke reeks heldere en opvallende tinten om een ​​fantastische achtergrond te creëren. De doos voltooit de vorming van de identiteit en biedt eenvoud en gemak van waarneming, wat de visualisatie gedenkwaardig en herkenbaar maakt.