GoTo Voormalig LogMeIn opent nieuw netwerk

GoTo Logo

De bekende dienst voor het leveren van communicatiediensten LogMeIn heeft zijn mogelijkheden aanzienlijk uitgebreid door de voorwaarden en lijst van zijn diensten radicaal te wijzigen. Om volledige informatie te geven over de veranderingen en verbeteringen die hebben plaatsgevonden, heeft het merk een ingrijpende rebranding ondergaan, te beginnen met een wijziging in de naam, huisstijl, logo en gehele visuele identiteit. Door een GoTo-service te worden, is er een nieuw aangesloten netwerk ontstaan. In het complex kochten gebruikers een functionele en efficiënte set producten, een vernieuwde applicatie met verenigende oplossingen op het gebied van kwaliteitsondersteuning en communicatie. Het bedrijf wordt erkend als technologisch leider op het gebied van gewurgd werk en heeft met de update blijk gegeven van zijn toewijding aan moderne trends, inclusief de oorzaak van vereenvoudiging van IT, ongeacht de locatie. Een belangrijke verandering was de lancering van een portfolio van nieuwe producten met een app en twee vlaggenschipaanbiedingen: GoTo Resolve voor beheer en ondersteuning en GoTo Connect. Er is een nieuw partnerprogramma geactiveerd om het gecreëerde ecosysteem, dat de hele wereld bestrijkt, verder te ontwikkelen.

GoTo Nieuw Logo

Met behulp van de applicatie luisteren meer dan 800 duizend gebruikers en nemen meer dan een miljard voortdurend deel aan vergaderingen, webinars en online lessen. Het zit in de groei van de vraag van gebruikers naar dergelijke diensten. De nieuwe visualisatie zorgde voor een bijzondere sfeer en een unieke beleving van het merk. De tekstmodule in de vorm van een enkele compositie van de bedrijfsnaam, gemaakt zonder spaties, valt op door een symmetrische opstelling van de letters «O» rond de hoofdletter «T» en de oorspronkelijk uitgevoerde «G», waarvan de onderste » staart” is een pijl die naar rechts en omhoog wijst, en symboliseert de constantheid van voorwaartse beweging, het verlangen om te ontwikkelen. De tekst is gemaakt in zwarte strikte kleur, waardoor deze op elke achtergrond opvalt. Om de aandacht op het tekstblok te vestigen, werd een originele visuele oplossing gebruikt — een brede band in felgele kleur werd onder de tekst gemaakt. De uitvoering onder een bepaalde hoek creëert het effect van versnelde beweging, waarbij de letters «O» de vorm aannemen van wielen die het logo naar succes dragen.

Logo GoTo

De algehele visuele constructie van het logo zorgde niet alleen voor zijn speciale aantrekkingskracht. Het steekt af tegen elke achtergrond en is zowel in gedrukte als digitale versie goed leesbaar. De tekst is goed leesbaar op elk formaat tekening of demonstratie. De eigenaardige samenstelling heeft een emotionele impact, wat het logo gedenkwaardig en onmiddellijk herkenbaar maakt.

GoTo Voor en Na Logo (Geschiedenis)