General Assembly Pizza onthult nieuw logo en nieuwe verpakking

General Assembly Pizza Logo

Het Canadese merk General Assembly Pizza (“GA Pizza”) weet van pizza alleen een eigendom van de Amerikaanse natie te maken. Hun diepvriespizza heeft niet alleen de reputatie en het respect van klanten gewonnen in naam van het bedrijf, maar ook een uiterst smakelijk diepvriesproduct dat gemakkelijk en snel te bereiden is in een beperkte tijd.

General Assembly Pizza Nieuw Logo

Aanvankelijk was het gewoon een bevroren halffabrikaat, gemaakt met liefde voor de klant, en toen besloot het bedrijf een heel systeem van maandelijkse «abonnementen» te creëren voor het bestellen van pizza, als iemand dat wenst. Het addertje onder het gras is dat de pizza niet lang in de koelkast blijft en dan naar de klant wordt gebracht. Integendeel, het wordt vers bereid, een bepaalde tijd koud bewaard en vervolgens onder de deur van de koper gebracht.

Ali Khan Lalani, CEO van het merk, merkt op dat het idee voor een nieuw visueel ontwerp en de wens voor rebranding ontstond tijdens de COVID-19-epidemie, toen veel kleine en grote bedrijven besloten hun strategieën te heroverwegen als reactie op veranderende levensomstandigheden.

Logo General Assembly Pizza

Het bedrijf betrok echte meesters in hun vak bij de ontwikkeling — View Source (het bureau dat belast was met creatief en webdesign), Maven (retail) en Suech & Beck (alles wat met fotografie te maken had). De auteurs van de rebranding benadrukten dat het de taak is om «overname», de interesse van de klant in pizza, te belichamen, aangezien pizzaliefhebbers overal te vinden zijn, en het merk GA Pizza onvoorstelbaar populair is geworden in het tijdperk van het ongebreidelde coronavirus. Het merk begon op een nieuw niveau met de koper te communiceren, ze begonnen ze te waarderen en er meer in te interesseren, daarom is het noodzakelijk om niet alleen de productiecapaciteit te vergroten, maar ook om de horizon te verbreden met visuele oplossingen.

General Assembly Pizza Voor en Na Logo (Geschiedenis)

In de buurt van 2017 begon het merk snel en deze dynamiek zet zich voort tot op de dag van vandaag. Hoewel het zwart-witte logo met de naam en onder het woord «pizza» (kleiner formaat van hetzelfde scherpe vierkante lettertype) het merk niet onderscheidde van zijn concurrenten.

Het logo is nu verbeterd en helderder. Het logo, dat in het concept een pizza had met vleugels die vlucht, hoogte, nieuwe horizonten betekenen, heet «Levain». Deze naam werd als het ware een knipoog naar de missie van het bedrijf: de pizzaliefhebber in verrukking brengen. Een plak pizza met vierkante vleugels is een symbool van verpakte producten die inspireren en inspireren in deze moeilijke tijden van economische ineenstorting.