Fiverr Logo

  Fiverr Logo

  Fiverr is een freelance online platform dat is ontworpen om klanten en uitvoerders te vinden. Het scala aan richtingen is zeer divers, zoals programmeren, videobewerking, grafisch ontwerp, fotoverwerking, audio-opname, vertalingen, teksten schrijven en nog veel meer. Het tweerichtingsplatform wordt georganiseerd door twee ondernemers, Micha Kaufman en Shai Wininger. Ze lanceerden de dienst begin 2010 in de vorm van een commercieel systeem, waarbij sommige mensen hun diensten willen verkopen en anderen kopen. Virtuele transacties worden optredens genoemd.

  Betekenis en geschiedenis

  Fiverr Logo Geschiedenis

  Wat is Fiverr?

  Dit is een Israëlische freelance-uitwisseling waar je op afstand werk kunt vinden voor vertegenwoordigers van elk land ter wereld. Hiermee kunt u specialisten inhuren op het gebied van diverse internetdiensten.

  Het belangrijkste contingent gebruikers van de resource zijn freelancers en externe medewerkers. Ze gaan tijdelijk freelancersamenwerking aan voor een eventueel noodzakelijke periode en komen een prijs overeen die op dit platform niet lager mag zijn dan vijf dollar. De artiesten kunnen overal ter wereld worden geplaatst – zelfs thuis, zelfs op kantoor, wat niet uitmaakt. De webservice dient voor hen als een handige werkomgeving.

  Bovendien kunt u op de internetsite taken van elke complexiteit posten – van “teken gewoon een ansichtkaart” tot “u moet helpen met jQuery”. Daarom krijgen freelancers en werkgevers precies wat ze nodig hebben. Dankzij zijn doordachte aanpak, gebruiksgemak, vele opties en praktische service won het platform snel aan populariteit. Nu is het discrete logo goed bekend bij veel gebruikers, niet alleen in het land, maar ook in het buitenland. En het bedrijf heeft er maar één en heeft zijn concept sinds de oprichting niet veranderd.

  2009 – 2020

  Fiverr Logo 2009-2020

  De ontwikkelaars hebben een fundamentele nadruk gelegd op visuele eenvoud, zodat alles bij de eerste blik op het logo duidelijk is. Daarom waren de belangrijkste criteria uitstekende leesbaarheid, originaliteit en een harmonieus evenwicht daartussen. De sitenaam wordt in één rij in kleine letters geschreven.

  De spatie tussen de tekens wordt alleen bewaard tussen de centrale tekens – “v” en “e”. De rest is nauw verwant, wat het belangrijkste hoogtepunt van het logo vormt. Dus “fr” en “rr” zijn met elkaar verbonden. Het eerste paar heeft een bos ter hoogte van de dwarsbalk, het tweede – op de plaats waar de doppen zijn samengevoegd. In 2020 verscheen een bijgewerkte versie, waarin de ontwikkelaars het lettertype hebben gewijzigd en serif-letters hebben toegevoegd.

  Het slotakkoord van het logo is een grote gekleurde stip. Ze staat achter het woord “Fiverr” en voltooit allegorisch elk gestart proces. Hetzelfde symbool fungeert als een sitepictogram, zij het in een iets ander ontwerp. In het midden van het punt staan ​​de eerste twee letters van de naam van de servicesite. Ze zijn gemaakt in dezelfde stijl als de hoofdinschrijving, maar alleen in een wit palet.

  Het huidige Fiverr-logo gebruikt het commerciële Brix Slab Black miniatuur serif-lettertype. Het is ontworpen door twee ontwerpers: Hannes von Dohren en Livius Dietzel. De dichtstbijzijnde gratis tegenhanger is het lettertype ChunkFiveEx. Het kleurenschema van het logo is eenvoudig: zwart (voor tekst) en groen (hexadecimale tint 00b22d voor een punt).

  2020 – heden

  Fiverr Logo 2020-vandaag

  De bijgewerkte versie van de freelance-zoekservice gebruikt hetzelfde lettertype, maar schreefloos. Gehakte letters zien er strenger en serieuzer uit. Sommige karakters hebben nu een topverbinding – “fr” en “rr”. De overgang tussen hen is zo harmonieus dat het de eerste keer niet opvalt. Bovendien hebben de ontwerpers het been “e” iets gedraaid en de punt van de “i” verwijderd. Maar ze voegden het toe aan het einde van het woord om de volledigheid van het proces te benadrukken: volgens het principe “hier vind je alles, je hoeft nergens anders te zoeken – punt uit.” Bovendien spreekt ze allegorisch over elk voltooid werk. Het palet van het logo is iets afgevlakt – gedempt, met pasteltinten.

  Logo lettertype en kleuren

  Logo Fiverr

  De schreven zijn uit het lettertype verdwenen, dus het Fiverr-lettertype is nu strak, soepel en sober. De naam is geschreven in groteske stijl met brede letters. Het embleem heeft twee primaire kleuren: zwart en groen. Ze stapten over van de debuutversie met een vergelijkbaar kleurenschema.