Favrit — een nieuwe oplossing in de horeca

Favrit Logo
Een magisch en geweldig merk — Favrit is er nu altijd. Zijn «magische» vaardigheden, geactiveerd met een speciale toverstaf Favrit, vormen de basis van zo’n magische en verbazingwekkende reis. Omdat het de nieuwste oplossing is die het bestellen en afrekenen in zijn gebied van Noorse fabrikanten vereenvoudigt, lost de applicatie een belangrijke strategische taak op — het vereenvoudigt het proces van vorming en registratie door de hele keten zoveel mogelijk. Bij het ontwerpen van de nieuwe app bouwde de Scandinavian Design Group uit Oslo, Noorwegen haar ontwerpconcept rond het hoofddoel van het merk — om elk moment van interactie te voorzien van magische eigenschappen, waardoor het levendiger wordt.

Favrit Nieuw Logo
De nieuwe identiteit was gebaseerd op de echte onzichtbaarheid van een vriend en assistent — Favrit, die als een magische geest er altijd is, in feite in zijn eigen zak. Versterkt zo’n aantrekkelijk magisch beeld en een toverstaf die de weg vrijmaakt voor een geweldige reis door de magische wereld van Favrit. Verbetert het magische effect van een helder en gevarieerd kleurenpalet, dat de breedste mogelijkheden voor zelfexpressie opent. Het contrasterende en aantrekkelijke kleurenschema weerspiegelt de richting van het gecreëerde programma, waardoor het merk gunstig wordt onderscheiden van vergelijkbare aanbiedingen. Als resultaat van een diepgaande analyse van de markt werd de nadruk gelegd op paars, dat in deze omgeving praktisch niet gewild bleek te zijn. Het worden van de hoofdkleur paars had een belangrijke impact op het hele concept van visuele identiteitsvorming.

Favrit Symbol
Om de woordvormen en beeldtaal weer te geven, gebruikte het merk een gedurfd schreeflettertype. Het bleek bijzonder effectief te zijn in het overbrengen van de tone of voice van het merk, wat belangrijk is in de algemene context, waarvan de aantrekkelijkheid op alle schermen van alle media kan worden gewaardeerd. Er straalt echte menselijke warmte uit, die voor elke gebruiker een persoonlijke beleving van het merk vormt. Het pragmatisme en de hoge functionaliteit van het tweede schreefloze lettertype zorgden voor een maximale leesbaarheid van zelfs kleine tekst met een effectieve balans van typografie tussen menselijke warmte en technische precisie. Een woordmerk tegen de achtergrond van een complexe combinatie van kleine letters, maar het ziet er spectaculair en aantrekkelijk uit.

Favrit Voor en Na Logo (Geschiedenis)
De aangenomen nieuwe naam heeft een aantrekkelijke semantiek en een aangenaam geluid waardoor u de vertegenwoordigers van de dienstverlenende sfeer kunt zien als uw dierbaren. Een uitgebreide set speelse iconen maakt de applicatie minder serieus en prettiger in gebruik, en biedt comfort en gemak om de vereiste acties uit te voeren. De verschillende soorten voedsel en etablissementen die erin worden weerspiegeld, boeien met de schoonheid van de uitvoering en hun veelkleurigheid, en voegen de nodige speelsheid toe aan de sfeer van het visuele ontwerp van het merk.