Elementor websitebouwer krijgt een complete ontwerpoplossing

Elementor Logo

Voor degenen die bekend zijn met het bouwen van websites, is de toonaangevende Elementor-workflow in WordPress bekend en belangrijk. Door al meer dan 7 jaar websites te maken met zijn hulp, waarderen webontwikkelaars al lang al zijn voordelen en gemakken. De autodidactische makers, Yoni Luksenberg en Ariel Klikstein, kenden heel goed de dringende behoeften van ontwerpers, marketeers, webontwikkelaars, en ze waren in staat om ze allemaal te bevredigen met hun applicatie. Het platform evolueerde voortdurend en hield rekening met de aanbevelingen en verzoeken van gebruikers en werd steeds efficiënter en perfecter. De basis voor het creëren van een nieuwe visualisatie was een respectvolle houding ten opzichte van alles wat tot nu toe is bereikt, evenals een begrip dat het bedrijf en zijn service zich verder kunnen ontwikkelen, steeds meer worden, verder gaan dan de dromen van de oprichters.

Elementor Nieuw Logo

Als digitale professionals waren de oprichters onmiddellijk in staat om de noodzaak te identificeren om een ​​nieuwe digitale wereld voor webprofessionals te creëren, die aan alle behoeften van de markt zou voldoen. De nieuwe identiteit weerspiegelde een belangrijk kenmerk van het merk — het bieden van uitgebreide digitale onafhankelijkheid in de context van de deeleconomie. Tegelijkertijd toont visualisatie een belangrijk merkvoordeel aan: de mogelijkheid om alle webdesign-, marketing- en ontwikkelingstools te gebruiken. Deze alles-in-één combinatie werd weerspiegeld in de nieuwe visualisatie en werd de basis van een nieuwe strategie.

Logo Elementor

De ontwerpers hebben de belangrijkste en meest effectieve elementen uit het verleden in het nieuwe logo behouden en deze bijgewerkt en verbeterd in overeenstemming met de vereisten van moderne technologieën. Het originele logo in zijn uitvoering is een visuele weergave van drie soorten gebruikers. Er is een nieuwe achtergrond ontwikkeld, die wordt weergegeven door een cirkelvorm, die de gemeenschap symboliseert die door Elementor is gecreëerd. Om een ​​professionele uitstraling te geven en autoriteit toe te voegen aan het schrijven van tekstelementen, werd een traditioneel klassiek lettertype zoals Serif gebruikt.

Elementor Voor en Na Logo (Geschiedenis)

Bij het vormen van het corporate palet werd een bijzondere aanpak gehanteerd. Zijn hoofdkleuren zijn roze, groen en oranje. Tegelijkertijd werd het palet uitgebreid door extra tinten van deze kleuren. Elke primaire kleur is een weerspiegeling geworden van één kant van het gebruikerspubliek. Als resultaat werd een unieke en vrije beeldtaal gecreëerd, die de mogelijkheid bood om drie interfaces te vormen — een grafische met drie lijnen, een fotografische in de geest van het creëren van je eigen wereld. Om individualiteit uit te drukken, werd een personage gecreëerd waarvoor een reeks unieke en aantrekkelijke illustraties en iconen werden gecreëerd.