Disney Streaming — Nieuw ontwerp voor streamingkanalen

Disney Streaming Logo

Opgericht in 2015 als BAMTech Media, dat in 2018 zijn naam veranderde in Disney Streaming Services, heeft het een nieuwe naam gekregen. Vanaf 27 augustus 2021 is de nieuwe visuele identiteit al te zien op alle kanalen, op internet en op de advertentieproducten van het bedrijf. Het proces van het reorganiseren van het uiterlijk viel samen met enige herindeling en uitbreiding van de richting van het entertainmentkanaal. Disney +, Hulu, ESPN + en STAR + Teams bieden tegenwoordig gemakkelijke en gemakkelijke toegang tot je favoriete verhalen. Samengevoegd in een enkele Disney Streaming Services, lossen ze effectief het probleem op van het promoten van een relatief nieuwe richting — streaming, terwijl ze innovatieve technologieën toepassen. Al hun activiteiten zijn gericht op het maken van voorstellen die consumentgericht zijn en vooral bij hen in trek. Met een focus op bijzonder aantrekkelijke bestemmingen, zorgt Disney Streaming Services voor tijdige informatie en gemakkelijke levering van het meest opwindende sociale en zakelijke nieuws, originele ideeën, entertainment en meer.

Disney Streaming Nieuw Logo

Het nieuwe ontwerp creëerde een geheel andere visuele perceptie van het uiterlijk van het merk. In de nieuwe interpretatie bleef het belangrijkste accentteken — de naam van het Disney-bedrijf dat iedereen bindt — in absolute overeenstemming met de historische grafiek behouden. Tegelijkertijd heeft het logo ingrijpende veranderingen ondergaan. Het huidige embleem is aantrekkelijk en aantrekkelijk, waardoor het gemakkelijk en gemakkelijk te onthouden is. De zwarte achtergrond schept de voorwaarden die nodig zijn voor de selectie van andere elementen van de compositie. Daarop vallen het belangrijkste element — Disney en het tweede woord van de merknaam «Streaming», gemaakt in een contrasterende witte kleur, helder en duidelijk op. De laatste is in een schreefloos lettertype in kleine letters. Daarin pasten de ontwerpers een originele visuele beweging toe — in de letter «A» gebruikten ze een verleidelijk element — een pijl «START VIDEO» in plaats van de middelste dwarsbalk. Links en rechts van het merkteken wordt een kleurstreep uitgevoerd in een gradiëntkleurenschema, dat een symbool is van kleurenstreamingtelevisie, gebruikt als bepalend hulpmiddel.

Disney Streaming Voor en Na Logo (geschiedenis)

De nieuwe versie van het logo is een spectaculaire demonstratie van de directe verbinding tussen verleden, heden en toekomst van het merk. Het weerspiegelt de belangrijkste kenmerken van Disney Streaming Services — aantrekkelijkheid, variëteit, contrast en consistentie van zowel het merk zelf als de aangeboden inhoud.