De radicale rebranding van Hirefreehands was het begin voor Propel

Propel Logo

Voorheen bekend als Hirefreehands en nu volledig omgedoopt onder de nieuwe naam Propel, was de belangrijkste taak van het bedrijf om te helpen bij de werving van Afrikaanse technici. Door opkomende markten te verkennen, helpt het merk professionals van wereldklasse te vinden die bereid zijn hun vaardigheden, kennis en vaardigheden aan te bieden tegen een passende vergoeding, waar hun ervaring en talenten kunnen worden gewaardeerd. Het platform, waarvan het motto Community-as-a-Service is, biedt dergelijke mogelijkheden, waardoor de zoektijd voor zowel aanbiedingen als specialisten praktisch tot nul wordt teruggebracht. Het ecosysteem van de toekomst is gebaseerd op de volledigheid en nauwkeurigheid van de beschikbare gegevens, waardoor het de meest efficiënte service is. Een breed scala aan aanbiedingen stelt u in staat om fulltime of externe banen te vinden, evenals handige hybride opties. Het merk vormt momenteel de grootste verenigde gemeenschap van technologische ecosystemen in Afrika. Dankzij dit biedt het bedrijf echte talenten de mogelijkheid om gratis toegang te krijgen tot vacatures, ingebouwde financiering en andere voordelen die beschikbaar komen voor elk lid van de gemeenschap. Dergelijke aantrekkelijke vooruitzichten vereisten een radicale verandering in de merkidentiteit.

Propel Nieuw Logo

De eerste stap was het creëren van een nieuwe naam, die een echte weerspiegeling was van een belangrijk kenmerk van de organisatie — de constante beweging. Propel heeft zijn aandacht specifiek gericht op veelbelovende opkomende markten, die een enorm potentieel voor verdere ontwikkeling bevatten. Zo heeft het bedrijf blijk gegeven van zijn bereidheid om de voorwaartse beweging te ondersteunen van zowel ondernemingen die op zoek zijn naar gekwalificeerd personeel als de specialisten zelf. De naamsverandering gaf aanleiding tot verdere veranderingen in de identiteit van het bedrijf. Haar nieuwe logo is een voorbeeld van moderne trends. De afwijzing van visuele elementen die de afbeelding overbelasten, zorgde ervoor dat het tekstblok gemakkelijk te onthouden en te lezen was. Door een originele en eenvoudige afbeelding als symbolisch teken te gebruiken, waarin je 2 vinkjes uit de vragenlijst ziet bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst, en twee rechthoekige funderingsblokken, weerspiegelde het merk effectief haar doelen en doelstellingen. Vinkjes — een symbool van een dienst met betrekking tot werkgelegenheid of wervingshulp. Blocks zijn een weerspiegeling van de stabiliteit en duurzaamheid die beschikbaar komen voor zowel de onderneming als specialisten bij het gebruik van Propel-services.

Logo Propel

De naam in het logo is gemaakt in een zelfverzekerd en visueel stabiel lettertype. De optimale dikte, het ontbreken van schreven en de ronding van de letters zijn allemaal gericht op het opbouwen van vertrouwen bij gebruikers in het succes van de samenwerking, de stabiliteit van het bedrijf en de ernst van haar voorstellen. De zwarte kleur die als hoofdkleur is gekozen, versterkt dit effect en trekt de aandacht met zijn nauwgezetheid en zelfverzekerde zekerheid.

Propel Voor en Na Logo (Geschiedenis)