Creative Circle helpt je creativiteit op het werk te waarderen

Creative Circle Logo
Filosofie van het merk Creative Circle — creativiteit boven alles wordt hoog gewaardeerd, niet alleen door bedrijven die hun eigen effectieve team vormen. Deze filosofie helpt echt creatieve individuen om zichzelf te vinden en uit te drukken in een zaak die hun levenswerk wordt. Het merk biedt effectieve hulp bij de creatieve selectie van waardevol personeel voor bedrijven en professionele adviesdiensten. Het presenteert zichzelf als het meest waardevolle netwerk van diverse en getalenteerde mensen die bereid zijn hun kennis, vaardigheden en capaciteiten aan te bieden waar ze het belangrijkst en het meest gewaardeerd worden. Vandaag staat het merk aan de vooravond van nieuwe prestaties en verandert het zijn strategie en zijn visuele imago. Met een hele reeks flexibele individuele oplossingen biedt het bedrijf een breed scala aan keuzes — van een Fortune 500-lijst tot aanbiedingen van exclusieve bureaus en start-upstructuren, het merk selecteert kandidaten op basis van hun vaardigheden, en doet dit met een verplicht persoonlijk gesprek met elke kandidaat. Het bedrijf wil de komende veranderingen en uitbreiding van zijn capaciteiten weerspiegelen in de nieuwe ontwikkeling van zijn eigen stijl, waardoor het moderner en aantrekkelijker wordt.

Creative Circle Nieuw Logo
De nieuwe identiteit wordt gepresenteerd in een opnieuw ontworpen visuele representatie. De veranderingen hadden invloed op alles: het logo, het kleurenpalet, de website en alle digitale en typografische visuele ondersteuning. Grafische veranderingen beïnvloedden de vorming van een nieuw logo, de weerspiegeling van de nodige informatie, het merkteken. Het nieuwe bord is een dubbele letter C, die nauwkeuriger de connectie van de visualisatie met het merk zelf aantoont, namelijk dat de naam bestaat uit twee woorden die beginnen met deze letter. Ze worden in elkaar uitgevoerd en demonstreren de diepe verbondenheid van elk element van het logo, en rapporteren zo de directe relatie van elk merkvoorstel met elkaar. Evenals de algemene afhankelijkheid van elke klant en het merk zelf van elkaar. Tegelijkertijd symboliseert het bord, gemaakt in twee verschillende contrasterende kleuren — de buitenste letter in lichtgroen en de binnenste letter in zwart, de aanwezigheid van een breed scala aan mogelijkheden en manieren om de taken uit te voeren.

Logo Creative Circle
Het merkenpalet bestaat nu uit zwart en lichtgroen, weerspiegeld in de creatie van het logo-tekstblok, waar de naamletters in contrasterend zwart zijn. En alleen de plank van de letter A is in lichtgroen, wat een spectaculaire grafische oplossing is. Deze optie trekt de aandacht naar de naam en dwingt je om hem te leren kennen, te bestuderen en te onthouden. Het originele lettertype verbetert de merkherkenning en het leesgemak in elke uitvoering — zowel op digitale media als in typografisch drukwerk.

Creative Circle Voor en Na Logo (geschiedenis)