Cloudtamer.io – het cloudplatform is Kion 3.0 geworden

  Kion Logo

  Door de rebranding naar Kion 3.0 aan te kondigen, liet het cloudplatform cloudtamer.io zijn gebruikers kennismaken met zijn nieuwe imago en mogelijkheden. Het proces was het resultaat van een ingrijpende productupdate, de introductie van nieuwe functies en verbeteringen. Alle processen werden geoptimaliseerd, veel gebruiksproblemen werden opgelost, de controle werd vergroot en de transparantie werd verzekerd, er werden voorwaarden gecreëerd om de juiste stappen gemakkelijk te begrijpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Bovendien is Kion 3.0 de eerste en tot nu toe de enige cloudgebaseerde tool die erin is geslaagd om financieel en beveiligingsbeheer te integreren, waardoor gebruikers de maximale cloudvoordelen hebben.

  Kion Nieuw Logo

  De update had ook invloed op de interface zelf, die geautomatiseerd en consistent werd en financiële controle kreeg. De visuele veranderingen zijn gericht op het creëren van een nieuwe perceptie van een effectief cloudplatform. Het nieuwe logo-teken richt zich op het doel van het platform en op de essentie, functies, voordelen en nieuwe kansen die zich voor gebruikers openen. Een element gevormd in een cirkel uit verschillende segmenten – een centraal verticaal segment en verschillende symmetrisch hellend in een spiegel horizontale reflectie, het toont de afwezigheid van beperkingen en een weerspiegeling van positieve veranderingen in alle richtingen van het gebruik van het platform. Hellende segmenten hellen naar de zijde waarin ze zijn gericht ten opzichte van de centrale.

  Logo Kion

  Rechts van de cirkel staat de tekst – de naam van de cloudservice, waarvan de letters speciaal voor het merk zijn ontwikkeld. Het unieke van het logo wordt geleverd door de grafische weergave van de uitvoering van de letter “K” en de uitvoering van de “n”, waarvan het rechterbeen plat is gemaakt, wat de geleidelijke overgang naar de toekomstige overgang naar ontwikkeling symboliseert, zonder abrupte schokken en pauzes.

  Kion Voor en Na Logo (geschiedenis)

  De originele combinatie van kleuren van het palet – lichtgroene elementen in de cirkel en zwarte tekst contrasteren met elkaar en zorgen voor een pakkende en duidelijke lezing en visuele waarneming. De hele compositie – eenvoudig en laconiek in zijn uitvoering, geeft het embleem enige dynamiek in de vorming van de vereiste perceptie en gemak van begrip van de betekenis en symboliek. Het teken en de letter “K”, gelijk in hoogte gemaakt, creëren een visuele relatie. Een dergelijke constructie creëert, ondanks de aanwezigheid van openingen tussen ons, het uiterlijk van een vloeiende overgang van het visuele element naar het tekstuele deel van het logo, waardoor de hele compositie tot één geheel wordt verenigd.