Chico University-identiteit: dierlijke kracht

California State University Chico Logo

Voor het 134-jarige bestaan ​​van het Institute of California State University werd dit jaar voor het eerst een rebranding doorgevoerd, waardoor andere interessante evenementen in omvang werden overschaduwd.

De afgelopen 5 jaar zijn besteed om een ​​idee te krijgen van de oprichting van de instelling, om het historische pad van de oprichting van Chico State te volgen, om informatie te verzamelen over de prestaties en feedback van mensen in heel Californië.

Chico State Wildcats Nieuw Logo

De noodzaak om de identiteit te actualiseren wordt vaak geassocieerd met de opkomst van concurrenten op het gebied van onderwijs. Verschillende onderwijsinstellingen streven ernaar een groot publiek te bereiken om hun merk te promoten, het prestige van leren binnen hun muren te laten zien, de voordelen te presenteren en de kenmerken op de best mogelijke manier te beschrijven.

Merkopbouw, actieve reclame en andere PR spelen een grote rol bij het versterken van de positie van universiteiten. De concurrentie neemt toe, de strijd om sollicitanten wordt steeds moeilijker, de behoefte aan identiteitsvernieuwing groeit, want wat is de beste manier om potentiële studenten aan te trekken?

Toekomstige afgestudeerden zijn erg hebberig voor heldere slogans, afbeeldingen, merch, wat de belichaming is van hun favoriete merk. Het is zo leuk om te weten dat je betrokken raakt bij de bedrijfscultuur van de instelling waar je studeert, dat je de waarden deelt en belangrijke betekenissen overdraagt ​​aan andere mensen!

Logo California State University Chico

Met de steun van de creatieve vereniging Pentagram Simpson Scarborough en ook in samenwerking met commerciële partners werd een uitgebreid project ontwikkeld om de logo’s en beschrijvingen van het universiteitspersoneel bij te werken.

Kwalitatief en kwantitatief testen met duizenden toekomstige en huidige studenten, alumni, sponsors, docenten en ander personeel is gedurende een lange periode gedaan, maar het is succesvol geweest.

Zoals het motto van 1887 zegt: «Vandaag zal morgen beslissen.» Een mascotte, een wilde kat, besluitvaardig en moedig, klaar voor avonturen en uitdagingen, werd gecombineerd met deze slogan.

California State University Chico Voor en Na Logo (geschiedenis)

In het nieuwe logo weerspiegelt de afbeelding van een kat trots, originaliteit, aantrekkingskracht op sport en overwinningen. Het is een waardig symbool van de jeugdcultuur die er holistisch en logisch uitziet.

De naam van de universiteit staat met het symbool van de wilde kat. Het bord wordt gebruikt om de campus te identificeren, voor alle faculteiten en opleidingen. Op kleding, banners en ander marketingmateriaal, evenals digitale media, zullen de nieuwe logo’s een positieve indruk en de juiste associaties met standvastigheid en positieve transformaties op het gebied van onderwijs creëren.

Het nieuwe logo heeft een wilde kat die als een steen staat. Aan de rechterkant pronkt de naam van de universiteit in een netjes, afgerond lettertype, en Chico is versierd in dezelfde kastanjebruine tint als het pictogram van de wilde kat zelf.

Een mooie combinatie, een uniforme visuele stijl van ontwerp van het lettertypegedeelte en het grafische element creëren een gedenkwaardige tandem van autoriteit, prestige en innovatie.

Een dergelijk logo zal de identiteit organisch presenteren aan het grote publiek en het dierlijke beeld in de presentatie van een onderwijsinstelling zal een gunstige indruk maken op zowel potentiële aanvragers als afgestudeerden.