Chain Reaction gloednieuw ontwerp!

Chain Reaction Logo

‘S Werelds grootste online markt voor moderne fietsen is van uiterlijk veranderd. Sportartikelen, accessoires, gespecialiseerde kleding en uitrusting, waaronder uitrusting voor hardlopen, triatlon en veldrijden, zijn verkrijgbaar in de online winkel Chain Reaction. Het merk heeft in feite universele liefde en populariteit verdiend in alle uithoeken van de wereld met zijn toewijding aan zijn geliefde werk, bedrijfswaarden, aandacht en respect voor klanten.

Net als voorheen heeft het merk een positieve houding, kijkt het met hoop naar de toekomst en blijft het houden van zijn microwereld — een gemeenschap van sport- en buitenenthousiastelingen. Verschillende felle kleuren, een nieuw lettertype en een verandering in de algemene vorm van het logo vormden de basis van het herontwerp van het merk.

Chain Reaction Nieuw Logo

Het idee om fietsliefhebbers te verenigen in een «keten» resoneert zeer sterk bij de consument. Het feit is dat vertegenwoordigers van de sportcultuur en zoekers naar adrenaline-avonturen zich altijd verenigen in groepen enthousiastelingen om toppen, moeilijke afstanden en interessante races te veroveren. Als er een gelijkgestemde is, is het goed. Als er een team is — super. Als er mensen zijn die niet alleen individuele atleten en liefhebbers van actieve vrije tijd ondersteunen, maar hele teams, dan is dit aerobatics. Dit is waardevol, het is bemoedigend.

Er vindt een kettingreactie plaats, het domino-principe wordt geactiveerd. In de psychologie wordt dit effect mogelijk gedeeltelijk verklaard door het principe van «infectie»: wanneer een persoon wordt gedomineerd door een positieve emotie, verspreidt hij positieve vibes om hem heen, en degenen om hem heen voelen deze vreugdevolle sfeer en zijn onbewust betrokken bij het proces van leven in een positieve stemming.

Logo Chain Reaction

Sport kan ongetwijfeld een hefboom worden voor het ‘aanzetten’ van aangename emoties, het ervaren van nieuwe verwachtingen; een «sponsor» zijn van evenementen, kennissen, levensplannen.

Het merk Chain Reaction onderhoudt gretig contact met tal van partners, interageert met diverse sportorganisaties. Dit handhaaft de autoriteit van de bedrijven, helpt om het bedrijf uit te breiden en te versterken. Nu, wanneer de kwestie van rebranding is gerezen, wordt de taak onmiddellijk opgepakt en vol vertrouwen uitgevoerd door professionele ontwerpers.

Uitgaande van de beschrijving met kleur, is het de moeite waard om te benadrukken dat het huidige logo helderder is geworden en, als ik het zo mag zeggen, een meer «brandende» heldere en sappige blauwe tint heeft. Het is dicht bij een blauw-blauwe tint, terwijl het oude logo een gedempte donkere wazige kleur heeft.

Chain Reaction Voor en Na Logo (geschiedenis)

Blijkbaar ziet het concept van een massief onderdeel, een mechanisme er niet meer zo innovatief en eenvoudig uit, en de neiging tot minimalisme dwong de initiatiefnemers van het herontwerp om de manier van vertalen van ideeën te heroverwegen. Daarom is het oude kettingelement in de vergetelheid geraakt en is het lettertype volledig veranderd zonder elementen te behouden. Het is vrij duidelijk dat de titel de onderlinge verbondenheid van alle elementen in het sportsysteem benadrukt, daarom was de inscriptie eerder ingeschreven in het grafische element. Het eenvoudigste, zachte, langwerpige lettertype zal niet het kenmerk zijn van een moderne coole winkel. De ontwerpers volgden een moderne innovatietrend — vereenvoudiging — die het nieuwe logo een echt cool kenmerk maakte. Tegenwoordig is het een verbonden onderdeel als onderdeel van een fietslichaam en is het lettertype afgerond om bij het symbool te passen. De locatie van de merknaam in twee rijen is ook kenmerkend, en stapsgewijs, wanneer het ene deel bovenaan het detail wordt gepresenteerd en het tweede hieronder.

Het logo geeft ondubbelzinnig de filosofie van het merk weer: kettingreacties, onderlinge verbanden en betrokkenheid bij het sportleven. Een uitstekende selectie van lettertypen en grafische elementen wordt enthousiast ontvangen door het publiek, wat de interesse en vraag naar de producten van het merk vergroot.